Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 29χρονη εγκαταλείπει το μωρό της στον Αλιάκμονα

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 29χρονη μητέρα εγκαταλείπει το 11 μηνών μωρό της στο φράγμα του Αλιάκμονα, φέρνει στο φως το OPEN.

 Στο βίντεο, η μητέρα απομακρύνεται μέσα σε ένα ταξί, έχοντας αφήσει το παιδί της στο φράγμα του ποταμού, όπου και πνίγηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 29χρονη, ατάραχη, καλεί ταξί που τη μεταφέρει στα ΚΤΕΛ. Από εκεί, φτάνει στην Αλεξάνδρεια όπου περνά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και την επομένη, επιστρέφει στο σπίτι της, χωρίς το παιδί ενώ, ο δικηγόρος της 29χρονης διαψεύδει ότι πήγε σε ρεβεγιόν. 

Τι ισχυρίστηκε η 29χρονη μητέρα
Η 29χρονη μητέρα δεν αποδέχεται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μετά το τραγικό περιστατικό που συνέβη στη Βέροια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η 29χρονη φέρεται να υποστηρίζει ότι έπαιζε με το μωρό δίπλα στο ποτάμι, όταν το βρέφος έπεσε στο νερό και καθώς εκείνη δεν ήξερη μπάνιο και το άφησε.

 Η μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, φέρεται να υποστήριξε ότι «με κατηγορούν για πράγματα που δεν είχω κάνει. Την αγαπούσα πολύ την κόρη μου», είπε, ενώ υποστήριξε πως πήγε με την κόρη της στην προβλήτα του φράγματος του Αλιάκμονα για να παίξει.

Ακολούθως πήρε ταξί και έφυγε από το φράγμα. Ο οδηγός του ταξί μιλώντας στην ΕΡΤ υποστήριξε ότι τίποτα δεν κίνησε τις υποψίες του και ότι η 29χρονη ήταν απολύτως ήρεμη. «Ηταν νορμάλ, κανονική, όπως όλος ο κόσμος, δεν ήταν αγχωμένη», είπε ο οδηγός.

Η 29χρονη αρνείται ακόμη ότι στη συνέχεια, μετά το θάνατο του παιδιού της πήγε σε ξενοδοχείο για ρεβεγιόν.

 Η φερόμενη παιδοκτόνος φαίνεται να βρίσκεται σε σύγχυση, με τον δικηγόρο της να υποστηρίζει ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει τι συνέβη και αρχικά ρωτούσε τι απέγινε το μωρό της.

 Φέρεται να πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικά ιδρύματα με τελευταία φορά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Λάμβανε, ακόμη, φαρμακευτική αγωγή την οποία φέρεται να είχε διακόψει.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ