Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ζητώ συγγνώμη με το χέρι στην καρδιά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον «αέρα» του Happy Day, το πρωί της Πέμπτης (19/1) και αφορμή για να απολογηθεί η παρουσιάστρια ήταν ένα λάθος που έγινε στη στήλη που έχει ο Λευτέρης Μητσόπουλος στην εκπομπή. «Θέλω λίγο την προσοχή σας, γιατί θέλω να πω ότι το Ολοκαύτωμα, όπως όλοι γνωρίζετε, και οι εκατομμύρια ζωές που χάθηκαν σε μία από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας θεωρείται και δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτό σαν γεγονός, είναι τόσο σοβαρό και έχει στοιχειώσει τις ζωές όλων των ανθρώπων και είναι ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί και δεν πρέπει ποτέ να επαναληφθεί.Δεν είναι τυχαίο ότι την 27η Ιανουαρίου έχει θεσπιστεί η Hμέρα Mνήμης του Ολοκαυτώματος και αναγνωρίζεται από την Ελλάδα.

Είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο πως κανένα αστείο, έστω και χωρίς πρόθεση και χωρίς σκοπό και ασυνείδητα και ασυναίσθητα δεν πρέπει να ταυτίζεται με αυτό το γεγονός» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Επειδή έγινε ένα λάθος από έναν συνεργάτη της εκπομπής μας και πέρασε ένα πλάνο του Άουσβιτς στη στήλη του Λευτέρη Μητσόπουλου. Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη και εκπροσωπώντας τον συνεργάτη μας που έκανε αυτό το λάθος και χωρίς πρόθεση. Φυσικά ζητώ συγγνώμη και για εμάς, γιατί ως επικεφαλής της εκπομπής οφείλω μία συγγνώμη, αν τυχόν δημιουργήθηκε κάποιος λάθος συνειρμός και στενοχωρήσαμε κάποιους ανθρώπους» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν έγινε ούτε συνειδητά, ούτε επί τούτου κι εννοείται ότι όταν καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, νομίζω φάνηκε από την αντίδραση όλων αλλά και από την πρόθεσή μας αυτή τη στιγμή να ζητήσουμε αυτή την ειλικρινή συγγνώμη. Σημασία έχει, όταν γίνεται ένα λάθος να βγαίνουμε μπροστά να το παραδεχόμαστε και να έχουμε το θάρρος να απευθυνθούμε στους ανθρώπους που στενοχωρήσαμε και να ζητήσουμε μία ειλικρινή συγγνώμη» κατέληξε η παρουσιάστρια του Happy Day.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ