Σασμός: Το Twitter σπάραξε κι αυτό μαζί με τον Αστέρη μετά την εγκατάλειψη της Αργυρώς – «Το όνομά της ύμνος στα χείλη του»

Με «κομμένη την ανάσα» παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το Alpha το επεισόδιο του «Σασμού» της Πέμπτης (19/1). Η Αργυρώ και ο Αστέρης έκαναν έρωτα μετά από έναν χρόνο και στο Twitter δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν αυτό που έβλεπαν.

Οι φανατικοί θεατές της σειράς περίμεναν να δουν τη συνέχεια μετά το ερωτικό φινάλε της Τετάρτης, το τι θα λεγόταν μεταξύ των δυο τους ύστερα από αυτή την έκρηξη συναισθημάτων και το πάθος που έλαβε τον έλεγχο από την λογική.

Η Αργυρώ είχε ξαφνικά μάθει πως ο Αστέρης είναι ο δότης στη μεταμόσχευση νεφρού που έκανε, οι αντιστάσεις της κάμφθηκαν και οι δύο πρωταγωνιστές χάρισαν στην οθόνη αυτή που χαρακτηρίστηκε ως μια από τις ωραιότερες ερωτικές σκηνές, χωρίς χυδαιότητα, σε καθημερινή σειρά, ως μια ένωση ψυχής με την αγάπη να κάνει Σασμό.

Ωστόσο μετά την ένωση των σωμάτων και των ψυχών τους η Αργυρώ του είπε ότι αυτό που έγινε μεταξύ τους δεν μπορεί να ξανασυμβεί και η φυγή της έκανε τον Αστέρη να σπαράξει σε αναφιλητά.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε τα tweets στο ourlife.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ