Ρέθυμνο: Πώς συνέβη το περιστατικό με τον αστυνομικό που φέρεται να πυροβόλησε νεαρό σε μπαρ

Αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε έναν νεαρό που επιτέθηκε με μαχαίρι στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. Η σφαίρα προκάλεσε ένα διαμπερές τραύμα στον κάτοχο του μαχαιριού, ο οποίος και νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο.

Το συμβάν πάντως προκλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr όταν τέσσερα άτομα άρχισαν να διαπληκτίζονται εντός του μπαρ, μεταξύ των οποίων ήταν και ο νεαρός που στη συνέχεια έκανε την επίθεση με το μαχαίρι. Σε εκείνο το σημείο, ο “εν ενεργεία” αστυνομικός που βρέθηκε τυχαία στο κατάστημα σαν πελάτης, πήγε να χωρίσει τα άτομα που διαπληκτίζονταν ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι, τραυματίζοντας, ευτυχώς ελαφρά, στο χέρι τον αστυνομικό, ο οποίος αντέδρασε στη συνέχεια πυροβολώντας τον νεαρό, με τη συνέχεια να είναι γνωστή.

Όπως είναι εύλογο, στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τις αρχές να φτάσουν στο κατάστημα αλλά και το ΕΚΑΒ να μεταφέρει άμεσα τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο.

Η έρευνα, όπως σημειώσαμε και στο προηγούμενο ρεπορτάζ, είναι εξονυχιστική και πολλά στοιχεία θα καταδείξουν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

πηγή: flashnews.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ