Επική απάντηση από Casio και Renault στη Σακίρα για τους στίχους που έκραζε τον Πικέ

Χαμός έχει γίνει με το νέο τραγούδι της Σακίρα και την ανοιχτή κόντρα με τον Ζεράρ Πικέ, καθώς στο… παιχνίδι μπήκαν επίσης η Casio και η Renault.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, η Σακίρα λέει: «Αξίζω δύο από τα 22 / Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo / Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio», υπονοώντας ότι οι δύο εταιρείες έχουν «κατώτερο κύρος» από τις άλλες δύο.

Φυσικά, οι δύο εταιρείες δεν έχασαν την ευκαιρία και απάντησαν

«Σήμερα λάβαμε αρκετές ειδοποιήσεις για την αναφορά της CASIO σε ένα τραγούδι. Τα ρολόγια, τα πληκτρολόγια και οι αριθμομηχανές CASIO είναι για μια ζωή», έγραψε στο Twitter το τμήμα εκπαίδευσης της εταιρείας.

Από την άλλη, η Renault απάντησε με μέρος του ρεφρέν του τραγουδιού, «Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα», καθώς και μια αναφορά στο όνομα της συντρόφου του Πικέ, όπου η Σακίρα λέει: «Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου/ Σαφώς… δεν είναι αυτό που ακούγεται».

«Για αγόρια και κορίτσια σαν εσένα. Δυνάμωσε την ένταση!», έγραψε η εταιρεία στο Twitter.

Η εταιρεία συνόδευσε την ανάρτηση με την εικόνα ενός κόκκινου Twingo με έναν κύκλο με τον αριθμό 22 στην πόρτα του οδηγού. Ο αριθμός παραπέμπει στον στίχο «Αξίζω για δύο 22χρονα», την ηλικία που ήταν η Clara Chía όταν εκείνη και ο Πικέ ξεκίνησαν τη σχέση τους.

πηγή: newsbeast.grπηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ