Γιάννης Σπαλιάρας: Αποκαλύπτει το λόγο που αρνήθηκε την πρόταση για το Survivor All Star

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων γιατί δεν δέχθηκε να συμμετάσχει στο «Survivor All Star».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας όντας μοντέλο και ηθοποιός, δηλώνει πως αυτό που θα τον χαρακτηρίζει πάντοτε είναι το Survivor.

«Ήταν ένα πρόγραμμα που έκανε 80%, πολύς κόσμος με γνώρισε και με αγάπησε μέσα απ’ αυτό» εξηγεί. Παράλληλα, θεωρεί πως είναι άδικο όσοι αναφέρονται σε αυτόν να στέκονται μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς πριν από αυτό είχε συμμετάσχει και σε δέκα σίριαλ.

Ερωτώμενος για το εάν έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις στον χώρο, απαντά θετικά και επισημαίνε πως ναι μεν είναι δύσκολα αλλά πάντοτε κανείς μπορεί να βρει το δρόμο του.

Σχετικά με τον σάλο που δημιούργησε η δήλωσή του πως έχει πάει με 4.000 γυναίκες λέει: «Μπορεί κάποιοι να πίστεψαν ότι βλέπω τις γυναίκες σαν αριθμούς, δεν γνώριζαν όμως τον χαρακτήρα μου».

«Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα στο Survivor» δηλώνει σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που τον έκανε και να αρνηθεί την πρόταση για το «Survivor All Star».

«Ο λόγος που αρνήθηκα δεν ήταν οικονομικός, δεν είχα κίνητρο πέρα από τα χρήματα, γι’ αυτό και δεν “παζάρεψα”» συμπληρώνει και δηλώνει πως θεωρεί λάθος της παραγωγής να δίνει την ίδια αμοιβή σε όλους τους παίκτες.

«Δέχτηκα φέτος προτάσεις για πάνελ σε εκπομπή, δεν είναι όμως αυτό που θέλω να κάνω» κατέληξε.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ