Συνεργασία Δήμου Καλαμάτας – ΟΑΚ 4Χ4 Μεσσηνίας

Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 από τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, και τον εκπρόσωπο της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών 4Χ4 Μεσσηνίας, Κώστα Βλαχονικολό, σύμβαση χρησιδανείου μέσω του οποίου, παραχωρούνται στο Δήμο τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα της ΟΑΚ 4Χ4 Μεσσηνίας, προκειμένου ο Δήμος να αναλάβει τη κάλυψη των λειτουργικών εξόδων τους και να τα διατηρεί ασφαλή και αξιόμαχα.

Σε δηλώσεις που ακολούθησαν, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος τόνισε ότι οι εθελοντικές ομάδες, αποτελούν βασικό και αναπόσπαστο πυλώνα του μηχανισμού πολιτικής προστασίας, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος έχει αποδείξει στην πράξη όλα τα τελευταία χρόνια ότι συνεργάζεται άριστα και στηρίζει τις εθελοντικές ομάδες.

«Είναι μέλη της οικογένειας του Δήμου και ως τέτοιες τις αντιμετωπίζουμε» σημείωσε ο Δήμαρχος, επισημαίνοντας ότι «οι εθελοντικές ομάδες στηρίζουν την τοπική κοινωνία και ο Δήμος οφείλει να βρίσκεται στο πλευρό τους».

«Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για την εθελοντική μας ομάδα», σημείωσε από την πλευρά της ΟΑΚ 4Χ4 Μεσσηνίας, ο Κώστας Βλαχονικολός, υπογραμμίζοντας την στήριξη που προσφέρει ο Δήμος Καλαμάτας.

Παρόντες στην υπογραφή του χρησιδανείου ήταν, επίσης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Ζαφειρόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας και μέλη της ΟΑΚ 4Χ4 Μεσσηνίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ