Σωτήρης Καλυβάτσης για Παυλίδου-Παπαγιάννη: Αυτά είναι αρλούμπες – Εγώ ανέβηκα γιατί η Σοφία ούρλιαζε

Στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε φιλοξενούμενος ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Το δικαστήριο είδε τα στοιχεία και πήρε μια απόφαση. Εγώ ήμουν αυτήκοος μάρτυρας, ουσιαστικά. Εγώ ανέβηκα ακριβώς μετά το συμβάν, είδα τη Σοφία στο πάτωμα, ο Μάνος από πάνω. Μόλις ανέβηκα, έφυγε ο Μάνος», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε στη συνέχεια: «Αυτά είναι αρλούμπες. Σε ένα θέατρο σαν το Χυτήριο να γίνει σκευωρία από κάποιους ηθοποιούς για να παρθεί ο ρόλος κάποιου άλλου ηθοποιού… Ρωτήστε τον Μάνο γιατί το είπε, δεν μπορώ να σας απαντήσω εγώ. Ο καθένας μπορεί να βγάζει από το μυαλό του ότι γουστάρει και σταδιακά να το πιστεύει κιόλας και να γίνεται η αλήθεια του».

Κλείνοντας, ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε: «Βγήκε έξω ο Μάνος και άρχισε να συζητάει με τη Σοφία. Μετά άρχισαν να ανεβαίνουν οι τόνοι. Όταν η Σοφία μπήκε στο καμαρίνι της κι έκλεισε την πόρτα με δύναμη, εκεί εκνευρίστηκε πάρα πολύ γιατί προφανώς του έκλεισε την πόρτα και δεν συνέχισε να συζητάει μαζί του. Εγώ ανέβηκα γιατί η Σοφία ούρλιαζε, αυτός κοπάνησε την πόρτα, δηλαδή έγιναν πράγματα, οπότε ντύθηκα κι ανέβηκα πάνω. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια της Κόνις Μεταξά».

πηγή: zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ