Σπύρος Μπιμπίλας για τον ρόλο του Λάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης: Δυστυχώς το παίζει η τηλεόραση ανεξέλεγκτα

O Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνέντευξή του στον ρόλο του Λάκη στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ξέρω ότι σε ενοχλεί όταν κάποιος σε φωνάξει στον δρόμο Λάκη – Ρόλος που λατρέψαμε μέσα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Τελευταία έχει ατονήσει λίγο αυτό. Προβάλλεται 30 χρόνια τώρα 3 φορές τον μήνα. Ο ρόλος αυτός δεν είναι αυτός που καθορίζει την καριέρα μου. Ήταν ένας υπέροχος ρόλος που τον έκανα εξαιρετικά. Κάθε φορά που με φωνάζουν Λάκη στον δρόμο τους απαντάω μπορείτε να πάτε τώρα στο Youtube και να δείτε την «Ελεύθερη βούληση»; Το ακριβώς αντίθετο. Δυστυχώς το παίζει η τηλεόραση ανεξέλεγκτα και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Πόσο ψυχοφθόρο είναι το να ενημερώνεις τον κόσμο για τους θανάτους των ηθοποιών;

Καθόλου ίσα ίσα που αναφέρομαι και σε ηθοποιούς που μπορεί να μην έγιναν γνωστοί αλλά ήταν χρήσιμοι. Έχω αναλάβει αυτόν τον ρόλο εδώ και πολλά χρόνια και τους επικήδειους λέω και κηδείες διοργανώνω. Ήμουν εξάλλου παιδί μιας οικογένειας που είχε γραφείο κηδειών από την προγιαγιά μου και το είχα συνηθίσει όλο αυτό. Δεν ήταν κάτι που με τάραζε γιατί κατάλαβα από νωρίς ότι ο θάνατος είναι κάτι φυσιολογικό όπως είναι και η γέννηση.

πηγή: zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ