Πορτοσάλτε για πυροβολισμό 16χρονου από αστυνομικό: Τη ΔΙΑΣ τι την θέλουμε; Να πίνει φραπέ;

«Τι τη θέλουμε τη ΔΙΑΣ; Να κάθεται να πίνει φραπέ;» ήταν το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε για τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό, στη Θεσσαλονίκη.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τον πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι ο άνήλικος από τον αστυνομικό, -που σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας– ζήτησε αρχικά «σοβαρότητα» από την αντιπολίτευση.

«Το πώς εξελίχθηκε επιχειρησιακά θα τα βρουν. Λένε ότι πήγε να εμβολίσει ο πιτσιρικάς. Δεν τα ξέρω. Θα τα βρουν υπηρεσιακά αν ανταποκρίθηκε σωστά ή λανθασμένα ο αστυνομικός. Όμως προηγουμένως έχουμε μια παραβατική συμπεριφορά, την οποία δεν θα τη βγάζουμε με το αντίτιμο της παραβάσεως. Με συγχωρείτε…» είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Αυτό είναι σωστό που λες», υπερθεμάτισε και ο Δημήτρης Οικονόμου. «Λέει εδώ για παράδειγμα η Αυγή: “Σφαίρα στο κεφάλι για 20 ευρώ”, είναι έτσι; Έτσι είναι τα πράγματα;» συνέχισε ο παρουσιαστής.

«Αυτό δεν συνιστά σοβαρότητα», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Άκη Παυλόπουλο να παρεμβαίνει λέγοντας: «Από τη στιγμή που προσπάθησε να εμβολίσει τους αστυνομικούς και να περάσει από πάνω τους, δεν είναι τα 20 ευρώ, έχουμε κάτι άλλο. Κάτι πολύ σοβαρότερο. Όμως ένας πιτσιρικάς έβαλε 20 ευρώ και έφυγε το… παλιόπαιδο (!), αλλά δεν έχεις απέναντί σου είτε ένοπλη ληστεία είτε αυτοκίνητο φορτωμένο με ύποπτους… Έχεις ένα συγκεκριμένο σκηνικό» πρόσθεσε.

«Με αυτή τη λογική, τη ΔΙΑΣ, τι τη θέλουμε; Να κάθεται να πίνει φραπέ; Αν θέλουμε να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τη δουλειά της. Ξεκινούν να κάνουν μία καταδίωξη, υπήρχε μια παραβατική συμπεριφορά, πήγε κάποιος να κάνει μια ληστεία… Μέχρι 30 ευρώ είναι καλά η ληστεία;» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Δεν είχες ληστεία εκεί βεβαια, αυτή είναι η ένστασή μου» είπε ο Άκης Παυλόπουλος.

«Αυτή είναι μια υπερασπιστική τακτική» είπε σχολιάζοντας την άποψη του συναδέλφου του, ο Άρης Πορτοσάλτε. «Η υπερασπιστική θέση όταν γίνεται πολιτική θέση στην Αυγή, τότε αρχίζει το πρόβλημα για την Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορεί να σταυρώσει χιλιοστό στις δημοσκοπήσεις….» ήταν το συμπέρασμα του Άρη Πορτοσάλτε…

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ