Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης απαντά στην Ελένη Τσιριγκά: Πρώτα από όλα αισθάνομαι πικρία

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης απαντά στην πρώην σύζυγό του, Ελένη Τσιριγάκη, για τον χωρισμό τους και όσα δήλωσε στο «Happy Day».

 «Θέλω να σας κάνω γνωστό, αν δεν σας είναι ήδη πως με την Ελένη έχουμε εδώ και δύο μήνες ένα συναινετικό διαζύγιο στο οποίο έχουμε συμφωνήσει τόσο τη διατροφή της κόρης μας, όσο και ο,τιδήποτε άλλο αφορά το παιδί και εμάς.

Όσον αφορά αυτά που άκουσα από τη συνέντευξη που αφορούσαν τον γάμο μας ή τη σχέση μας με την Ελένη, θέλω να σας πω ότι αισθάνομαι πρώτα από όλα πικρία. Καταλαβαίνω απόλυτα το πόσο πληγωμένη ή απογοητευμένη αισθάνεται, ωστόσο άλλο τόσο αισθάνομαι κι εγώ. Ήμασταν δύο άνθρωποι που επί σχεδόν 3,5 χρόνια ζήσαμε μαζί και δημιουργήσαμε ένα υπέροχο πλάσμα. Θα ήμουν ψεύτης αν δεν παραδεχόμουν ότι η Ελένη μου στάθηκε από την πρώτη στιγμή κι ήταν δίπλα μου βράχος.

 Θα ήταν όμως άδικο και για μένα να μην πούμε ότι της στάθηκα κι εγώ. Εδώ και έναν χρόνο ουσιαστικά υπήρξε η απόσταση μεταξύ μας και κοιμόμασταν όντως χωριστά, κάτι για το οποίο ευθύνομαι εγώ. Αυτή λοιπόν η απόσταση σε συνδυασμό και με άλλα θέματα που προέκυπταν, με οδήγησαν στην απόφαση  να της μιλήσω, να της πω ακριβώς όλη την αλήθεια μου αλλά και πώς αισθάνομαι. Αν κάποιος αναρωτηθεί, γιατί δεν στήριξα την απόφασή μου να δημιουργήσω οικογένεια με την Ελένη, θα απαντήσω ότι τα λάθη μου είναι πολλά και χρειάζομαι χρόνο να τα αντιληφθώ και να τα εξηγήσω.

Να είστε σίγουροι πως δεν αισθάνομαι υπερήφανος για τον τρόπο που τελείωσε αυτή η σχέση και για το ότι θα καλεστώ για δεύτερη φορά στη ζωή μου να είμαι σε απόσταση με το παιδί μου. Ένα είναι σίγουρο ότι η Ελένη είναι ένα καλόψυχο άτομο και μία εξαιρετική μητέρα.

 Κατανοώ, δε, απόλυτα τον δύσκολο ρόλο που καλείται να διαχειριστεί αυτή τη στιγμή στο μεγάλωμα δύο παιδιών. Εύχομαι ο χρόνος να λειτουργήσει ως γιατρός, τόσο για την Ελένη, όσο και για μένα και να καταφέρουμε από κοινού να μεγαλώσουμε ένα υγιές και ευτυχισμένο παιδί. Θέλω να σας πω πως ό,τι λέω είναι από καρδιάς και γι’ αυτό δεν διστάζω ούτε να τσαλακωθώ, ούτε να παραδεχτώ τα λάθη μου».

 Τσιριγάκη: Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αποφάσισε να μάς “χαιρετήσει” όταν τελείωσαν τα χρήματα

Η Ελένη Τσιριγάκη ξεσπά για τον χωρισμό της με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση. Τι αποκαλύπτει για τα οικονομικά της.

«Μπήκα σε αυτή τη σχέση δίνοντας λευκή επιταγή και στα οικονομικά μου. Όταν γνώρισα την απέναντι πλευρά ήταν σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Οπότε εγώ αναγκάστηκα να δώσω τα σπίτια μου στη Μύκονο, να φύγω από τον αγαπημένο μου τόπο για να στηρίξω αυτή τη σχέση. Τον αγάπησα και έκανα συνειδητά οικογένεια μαζί του.

Έφτασα σε σημείο να μην έχω πρόσβαση στα οικονομικά μου. Όταν τα χρήματα τελείωσαν ως διά μαγείας, πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει. Μου ανακοίνωσε το χωρισμό λέγοντας πως είναι ευθυνόφοβος και ότι δεν μπορεί να σηκώσει τα βάρη της οικογένειας. Οικονομικά τα έδωσα όλα για να τον σηκώσω ξανά όρθιο», είπε αρχικά η Ελένη Τσιριγκάκη.

 Η Ελένη Τσιριγκάκη είπε στη συνέχεια: «Δίνω αγώνα με δύο κοριτσάκια μόνη μου. Μέχρι τώρα είχα αξιοπρέπεια και τώρα παρακαλάω. Έχει προσπαθήσει να έρθουμε κοντά, αλλά δεν έχω τέτοια επιθυμία. Πριν ένα μήνα μού έβαλε δικηγόρο για να μου ζητήσει την τηλεόραση και το ψυγείο από το σπίτι. Που εγώ είχα βάλει πλάτη και για τον αέρα που αναπνέαμε. Πλήρωσα αυτή την επιλογή με το αίμα της καρδιάς μου. Όταν έμεινα έγκυος, ο Γρηγόρης ήθελε να μένει σε ξεχωριστό διαμέρισμα. Προσπαθούσα να τον δικαιολογήσω».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ