Ναταλία Τσαλίκη: Με ενοχλεί η ταμπέλα η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Πάμε Δανάη!» η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη, η οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που απείχε για μεγάλο διάστημα από την τηλεόραση.

«Στην τηλεόραση βλέπουμε πολλές σειρές, αλλά λίγες είναι οι καλές. Είμαστε πολύ πίσω ακόμα στο «γιατί κάνουμε τηλεόραση». Ο παράγωγος πρέπει να θέλει να διαθέσει χρήματα και να έχει αισθητική, αυτά τα δυο λείπουν στις μέρες μας.

Δεν φοβάμαι τον κορεσμό από τις πολλές σειρές, απλά βλέπω ότι ο κόσμος δεν τις παρακολουθεί όλες», είπε η Ναταλία Τσαλίκη. 

Η Ναταλία Τσαλίκη ανέφερε πως έχει καλλιτεχνικές διαφωνίες με τον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο, αλλά αυτές οι διαφωνίες δεν είναι μεγάλες, καθώς αυτό θα σήμαινε ότι δεν συμφωνούν σαν χαρακτήρες.

«Αν δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου είναι δύσκολο να τα βρεις και με τον σύντροφό σου. Εάν είσαι «κόμπος» μέσα σου, θα σου φταίνε όλα. Με ενοχλεί η ταμπέλα «η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου». Σιγά σιγά με τα χρόνια και την προσπάθεια, το κατακτάς και σε φωνάζουν με το δικό σου επίθετο», είπε.

Η Ναταλία Τσαλίκη πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Οι Βρυκόλακες» του Χένρικ Ίψεν, ερμηνεύοντας τον ρόλο της κυρίας Άλβινγκ. Όπως είπε η ίδια, πρόκειται για ένα κλασικό έργο που μιλάει για την ελευθερία του ανθρώπου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ