Μπρους Γουίλις: Το τρυφερό βίντεο της συζύγου του – Ήταν εκείνος ο χειμώνας που τον ερωτεύτηκα

Ένα τρυφερό βίντεο από μία παλιά απόδρασή τους για σκι δημοσιοποίησε η σύζυγος του Μπρους Γουίλις. Όπως ανέφερε η ίδια, ήταν η στιγμή που ανακάλυψε ότι ο ηθοποιός ήταν ο άνδρας της ζωής της.

Μπρους Γουίλις: Ένα ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Tears of the Sun» μπορεί να του προκάλεσε την αφασία

«Ήταν εκείνος ο χειμώνας, πριν από 15 χρόνια. Τον ερωτεύτηκα #αγάπη της ζωής μου», έγραψε η 44χρονη Έμα Χέμινγκ Γουίλις, την Τετάρτη στα social media.

Συγκλονίζει η Έμα Χέμινγκ μετά την διάγνωση του Μπρους Γουίλις με αφασία-«Η θλίψη μου με παραλύει» 

Το βίντεο δείχνει τον σταρ του Χόλιγουντ που σήμερα είναι 67 ετών, να απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς στις πίστες με το πρώην μοντέλο, τις πρώτες μέρες της σχέσης τους.

Ο Μπρους Γουίλις υπήρξε μανιώδης σκιέρ και μάλιστα, είχε το θέρετρο «Soldier Mountain» στο Αϊντάχο με την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ, προτού το δωρίσουν σε έναν τοπικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιουργήθηκε για τη διαχείριση του ακινήτου.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Έμα μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τον Μπρους και τις κόρες τους, την Μαμπέλ, 10 ετών και την Έβελιν, 8, καθώς έμαθαν να κάνουν σκι για πρώτη φορά.

Τον Μάρτιο, η Έμα μαζί με την Ντέμι δημοσιοποίησαν με μια δήλωσή τους, ότι ο Μπρους Γουίλις σταματάει την καριέρα του λόγω διάγνωσης αφασίας. Πρόκειται για την κατάσταση που περιορίζει την ικανότητα του ηθοποιού να μιλάει και να κατανοεί τους άλλους.

Σύντομα θα γίνει και παππούς για πρώτη φορά καθώς η μεγαλύτερη κόρη του που έχει αποκτήσει με την Ντέμι Μουρ περιμένει παιδί με τον φίλο της, μουσικό και τραγουδιστή Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ