Μαυρίκιος Μαυρικίου: Μου έχουν στείλει Ολυμπιονίκες τραγουδιστές και ηθοποιοί – Είναι δυο συγκεκριμένα ονόματα

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σχολίασε τη δική του εξομολόγηση που έκανε στις κάμερες, πριν λίγες ημέρες, για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από γνωστά ονόματα. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στα μηνύματα που έχει λάβει από άλλους συναδέλφους του, αλλά και από αθλητές, που έζησαν παρόμοια εμπειρία.

«Μου έχουν στείλει αυτή την εβδομάδα χρυσοί Ολυμπιονίκες, κορυφαίοι τραγουδιστές, ηθοποιοί που είχαν αντίστοιχη εμπειρία με μένα. Εντοπίζω δύο συγκεκριμένα ονόματα, τα οποία ήταν το ένα στα μισά μηνύματα, αυτό που είχα κι εγώ την εμπειρία και στα άλλα μισά ένα άλλο όνομα που έπεσα από τα σύννεφα γιατί παραλίγο να συνεργαστώ, δεν συνεργάστηκα», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στη συνέχεια: «Έχω χάσει τη συγκέντρωσή μου, έχω χάσει την ψυχραιμία μου, έχω χάσει τον ύπνο μου. Έχουν περάσει τόσες μέρες και ακόμα το χέρι μου τρέμει. Έχω πάει και σε γιατρό, αλλά δεν μπορώ να το κάνω να σταματήσει να τρέμει. Όλο αυτό μου ξύπνησε ένα βίωμα που το είχα αφήσει και πίστευα ότι δεν θα το ξαναπιάσω ποτέ».

πηγή: zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ