Λιμάνια: Ανέστειλαν την απεργία τα πληρώματα των ρυμουλκών και των ναυαγοσωστικών

Σε αναστολή της απεργίας που είχε εξαγγείλει για αύριο, Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου, αποφάσισε η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών.

 Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «με βάση τις εξελίξεις, τις αμοιβαίες υποχωρήσεις, την βοήθεια από όλους τους εμπλεκόμενους και την υπογραφή συμφωνίας των όρων για την νέα συλλογική σύμβαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών, αποφάσισε την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων οι οποίες έγιναν για την υπογραφή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας».

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΠΡΝ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των καταστάσεων και έχοντας την αμέριστη στήριξη τους, συμμετέχοντας και αποφασίζοντας μαζικά στις γενικές συνελεύσεις αλλά και στις απεργίες που η συμμετοχή τους είναι στο απόλυτο 100%, καταφέραμε να προχωρήσουμε στην συμφωνία για την νέα συλλογική σύμβαση», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν εξαγγελθεί 2 συνεχόμενες επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από 00:01 της Τρίτης 27/12/22 οι οποίες τελικά δεν θα πραγματοποιηθούν.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ