Κόρινθος: Σοκάρει καταγγελία 14χρονης για απόπειρα βιασμού από πέντε μαθητές – Τα λόγια της μητέρας της

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κόρινθο η καταγγελία περί απόπειρας βιασμού μίας 14χρονης από πέντε μαθητές, στο σχολείο τους.

Οι δύο εκ των πέντε μαθητών προφυλακίστηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ οι άλλοι τρεις που συνελήφθησαν αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Το κορίτσι, όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση που έδωσε, είπε ότι η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 11.00 το πρωί όταν ήδη είχε χτυπήσει το κουδούνι λήξης του διαλείμματος και οι μαθητές επέστρεφαν στις τάξεις.

Τότε ένας από τους πέντε κατηγορούμενους μαθητές, φέρεται να την πλησίασε και να τής ζήτησε να πάνε σε μια αίθουσα δίπλα στις τουαλέτες με το πρόσχημα ότι ήθελε να της μιλήσει για μια φίλη της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η ανήλικη, εκεί την ακινητοποίησε με κεφαλοκλείδωμα και τής επιτέθηκε σεξουαλικά. Όταν εκείνη αντέδρασε, εμφανίστηκαν οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι μαθητές, που επίσης της επιτέθηκαν σεξουαλικά.

Η μητέρα της 14χρονης μίλησε στην εκπομπή TLive. «Το ίδιο το παιδί με ενημέρωσε, πριν πάει στους καθηγητές και μιλήσει. Μπορείτε να καταλάβετε πώς είναι ένα παιδί 14 ετών… μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο. Όλα τα κορίτσια να έχουν το θάρρος να μιλάνε και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να αγγίζει το σώμα τους», είπε η μητέρα της ανήλικης μαθήτριας.

Στη συνέχεια, έστειλε ένα μήνυμα σε γονείς και παιδιά. «Το μόνο που θέλω να μεταφέρω είναι ένα μήνυμα προς τους γονείς και τα παιδιά που με ακούνε για να μην βρεθούν στην κατάσταση τη δική μας ή σε χειρότερη κατάσταση. Οι γονείς να δώσουν τον χώρο και τον αέρα στα παιδιά τους να μπορούν να τους μιλήσουν και να τα ακούνε τα παιδιά. Δεν είναι αστεία κάποια πράγματα», είπε η μητέρα της 14χρονης.

πηγή: enikos.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ