Κιβωτός του Κόσμου: Η μητέρα του 19χρονου σπάει τη σιωπή της

Η μητέρα του 19χρονου, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έκανε καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση από κορυφαίο στέλεχος, κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό» και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Μαλλιαρό. 

Η ίδια ανέφερε: «Αν είναι αλήθεια αυτά που λέει ο…, με αυτά που ξέρω εγώ και αυτά που ξέρει ο γιος μου να μη μπορέσει να βγει η αλήθεια στο φως. Είναι λεπτομέρειες που δε γίνεται να τις αντικρούσει κανένας.Οι καταγγελίες των παιδιών, ναι, βοηθάνε. Αυτό που έπαθε ο γιος μου όμως, το έπαθε ο γιος μου, όχι τα άλλα τα παιδιά. Είχε φίλους που πριν μάθω εγώ, τον βοηθούσανε. Το παιδί το είχαν απομακρύνει από μένα, χωρίς να έχουν το δικαίωμα, γιατί εγώ είχα την επιμέλεια.

Του φούσκωνε τα μυαλά του παιδιού. Μαύρο φίδι που τον έφαγε. Είναι πολλά που δεν έχει πει ο γιος μου, ακόμη και σε μένα. Να τιμωρηθούν. Και όχι μόνο ο… και η… Την καθιστώ αυτή πιο υπεύθυνη από αυτόν, γιατί τον κάλυπτε. Όταν είναι μέσα στο σπίτι της ένα παιδί, μέσα στο δωμάτιο με τον… τόσες ώρες… Ο γιος μου είχε τα πάντα εκεί, κάτι που δεν είχαν τα άλλα τα παιδιά. Προσπαθούσε να τον θολώσει».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ