Ευριδίκη για Γιώργο Θεοφάνους: Δεν υπήρχε φορά να βρεθούμε στο στούντιο και να μη μαλώσουμε

Η Ευρυδίκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», αποκαλύπτοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ίδια αλλά και τον Γιώργο Θεοφάνους.

«Στο Λύκειο, στις τελικές εξετάσεις στα μαθηματικά με έπιασαν να «κλέβω» με σκονάκι. Ευτυχώς η λυκειάρχης ήταν πάρα πολύ καλή, δεν με απέβαλε και κατάφερα να πάρω το απολυτήριό μου.

Στην εφηβεία έγραφα σε μία εφημερίδα και είχα την τύχη να πάρω συνέντευξη από την Δήμητρα Γαλάνη και την Αλέξια. Η Αλέξια το θυμάται γιατί είχαμε κρατήσει και μία λέξη στα χρόνια που ακολούθησαν, αλλά στην Δήμητρα Γαλάνη δεν το έχω αναφέρει ποτέ.

Έμεινα έγκυος στα 28 μου εκεί που δεν το περίμενα. Δεν ήταν στα σχέδια μου τότε να γίνω μαμά. Ένιωθα εγώ πολύ παιδί τότε και ήταν ό,τι ομορφότερο μου έχει συμβεί, αλλά ήταν πολύ ξαφνικό και η αλλαγή ήταν απότομη. Εκεί που ήμουν εγώ το κοριτσάκι στο σπίτι, ξαφνικά ένιωσα γυναίκα.

Στο στούντιο με τον Γιώργο Θεοφάνους δεν έχω διαφωνήσει μόνο μία φορά, πάρα πολλές φορές. Δεν υπήρχε φορά να βρεθούμε στο στούντιο και να μη μαλώσουμε. Διαφωνούσαμε είτε με πράγματα που είχαν να κάνουν με την ενορχήστρωση ή τον ήχο ή για τον τρόπο ερμηνείας. Ο Γιώργος επενέβαινε πάρα πολύ και στον τρόπο που έλεγα τα τραγούδια και σίγουρα έβγαινε κάτι καλύτερο. Μπορώ να πω ότι τις περισσότερες φορές είχε δίκιο.

Αν δεν είχα συναντηθεί με τον Γιώργο Θεοφάνους ίσως να έμενα στο Παρίσι και θα προσπαθούσα να κάνω μια καριέρα εκεί και ελπίζω να τα κατάφερνα», εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη.

πηγή: zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ