Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Στην 19χρονη ρίχνει την ευθύνη ο καθ' ομολογιαν δολοφόνος

«Για μια ακόμη φορά το Σάββατο τσακωθήκαμε. Είδε κάτι στο κινητό μου και ξεκίνησε ο καυγάς. Εκείνη την στιγμή θόλωσα και την πυροβόλησα. Μετά από αυτό δε θυμάμαι τίποτα. Μετανιώνω για αυτό που έκανα».

Ο δολοφόνος της 19χρονης βγαίνει από το αυτοκίνητο της αστυνομίας έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά.

Φορά κουκούλα και μάσκα για να κρύψει το πρόσωπό του. Με τις χειροπέδες πίσω από την πλάτη και τους αστυνομικούς να δημιουργούν κλοιό γύρω του, μπαίνει στο δικαστικό μέγαρο και οδηγείται στον Εισαγγελέα.

24 ώρες πριν, με μια σφαίρα είχε σκοτώσει εν ψυχρώ τη σύντροφό του.

Ρίχνει την ευθύνη στο θύμα
Τα ξημερώματα του Σαββάτου το ζευγάρι συναντήθηκε για επιστρέψει στο σπίτι που έμεναν στον Πειραιά.

Και οι δύο δούλευαν το προηγούμενο βράδυ μέχρι αργά σε νυχτερινά κέντρα σε Τρούμπα και Καλλιθέα. Όταν έφτασαν στο σπίτι, ξεκίνησε ξανά ένας καυγάς μεταξύ του 25χρονου και της 19χρονης.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος τότε, με απόλυτη ψυχραιμία, έβαλε το όπλο κάτω το σαγόνι της κοπέλας και πάτησε την σκανδάλη.

Η 19χρονη ήταν στον καναπέ καθισμένη και εκεί την εγκατέλειψε, με την ιατροδικαστική εξέταση να αποκαλύπτει πως την πυροβόλησε από ελάχιστη απόσταση.

Λίγες ώρες αργότερα θα έριχνε την ευθύνη στο θύμα δίνοντας κατάθεση στην αστυνομία.

«Για μια ακόμη φορά το Σάββατο τσακωθήκαμε. Είδε κάτι στο κινητό μου και ξεκίνησε ο καυγάς. Εκείνη την στιγμή θόλωσα και την πυροβόλησα. Μετά από αυτό δε θυμάμαι τίποτα. Μετανιώνω για αυτό που έκανα».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που την απείλησε
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 25χρονος είχε απειλήσει και είχε κινηθεί απειλητικά προς την 19χρονη.

Μάλιστα, οι καυγάδες του ζευγαριού ήταν συχνοί, με τον 25χρονο να προχωρά συχνά σε απειλές.

Πριν από λίγους μήνες, τον Ιούλιο, και ενώ η 19χρονη ήτα στην εργασία της στην Ηγουμενίτσα για την καλοκαιρινή σεζόν, ο 25χρονος, ο οποίος έφτασε στην πόλη, της έστειλε απειλητικό μήνυμα ότι αν δεν τον συναντήσει θα πάει στη δουλειά της και θα τα «σπάσει όλα».

Ο φόβος της 19χρονης ήταν τέτοιος, που πήρε μαζί της στη συνάντηση μια φίλη της και έναν συνάδελφό της.

Μετά τη συνάντηση, η νεαρή αποκάλυψε στον κύκλο της ότι η 25χρονος την απείλησε λέγοντάς της ότι θα της κάνει κακό, ακόμη και ότι θα την σκοτώσει.

Η ανάρτηση στο Facebook
Λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία, ο 25χρονος έκανε ανάρτηση στα social media που διατηρούσε.

«Αδυναμίες. Δεν είχε καμία. Είχα μία. Αγαπούσα».

Είχε παράνομο όπλο
Μετά τη δολοφονία, που υπολογίζεται ανάμεσα στις 07.00 έως τις 08.30 το πρωί του Σαββάτου, ο 25χρονος έφυγε από το σπίτι όμως φρόντισε το παράνομο όπλο που κατείχε να το κρύψει στην κατάψυξη.

Τελικά το πιστόλι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Πειραιά χωρίς να τους το υποδείξει ο δράστης της δολοφονίας.

Ένταση μεταξύ συγγενών
Αναμεσά σε μέλη των οικογενειών του 25χρονου και φίλους της 19χρονης το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκε ένταση στην αστυνομική διεύθυνση Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 19χρονης βρίσκεται στις φυλακές καθώς έχει συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών ενώ η μητέρα της είναι στην Αλβανία εκεί όπου θα γίνει και η κηδεία της.

Ο 25χρονος ζήτησε και πηρέ προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 11 το πρωί.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ