Βίντεο – σοκ: Διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία έπαθε ηλεκτροπληξία πάνω στην πασαρέλα

Διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία στο Μεξικό έπαθε ηλεκτροπληξία πάνω στην πασαρέλα.

 Πρόκειται για την Andrea Granados Victor η οποία σύμφωνα με τη New York Post διαγωνιζόταν στον διαγωνισμό Miss Sahuayo 2022 στο Michoacán του Μεξικού.

Φορώντας μια εθνική φορεσιά με φτερά, η κοπέλα περπατούσε στην πασαρέλα όταν κάποια στιγμή φτάνοντας μπροστά στο μικρόφωνο άπλωσε το χέρι για να το πιάσει.

Τότε ηλεκτρικά βολτ τινάζουν το σώμα της με την 22χρονη να πέφτει στο πάτωμα ενώ παράλληλα πασχίζει να ξεκολλήσει το μικρόφωνο από το χέρι της.

 Τα καλλιστεία έκαναν μια σύντομη παύση, ενώ γιατροί περικύκλωσαν τη Victor για να βεβαιωθούν ότι ήταν καλά. Η 22χρονη δεν τραυματίστηκε σοβαρά και υπέστη εγκαύματα μόνο στο χέρι με το οποίο έπιασε το μικρόφωνο, ανέφερε ο τοπικός ιστότοπος Mexico Detail Zero.

Χρήστες στα social media επέκριναν τους διοργανωτές του διαγωνισμού για την έλλειψη ασφάλειας και την κακή προετοιμασία που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε μια από τις διαγωνιζόμενες.

 Εν τω μεταξύ, τα καλλιστεία συνεχίστηκαν, και όταν η Victor ξεπέρασε το σοκ ανέβηκε στη σκηνή για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της. Η νεαρή κοπέλα χειροκροτήθηκε από το κοινό. «Επέστρεψα επαναφορτισμένη – κυριολεκτικά», είπε χαριτολογώντας κατά την επιστροφή της. «Δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά», πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο καθώς το κοινό την επευφημούσε.

«Αυτή είναι αφοσίωση! Αυτή είναι δύναμη θέλησης! Λοιπόν, Andrea, είσαι νικήτρια. Είσαι μια πολεμίστρια όπως οι κάτοικοι του Sahuayo» φώναξε ένας από τους διοργανωτές.

Η διαγωνιζόμενη δεν πήρε το στέμμα αλλά κέρδισε το ανεπίσημο βραβείο «Miss Sympathy» για το ατύχημά της επί σκηνής.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ