Ίλιον: Με όπλα και ναρκωτικά πόζαραν οι φερόμενοι βιαστές του 15χρονου

Οι ανήλικοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον ανέβαζαν φωτογραφίες στα social media, όπου το έπαιζαν σκληροί με τσιγάρα κάνναβης στα χέρια.

Κρατώντας ένα όπλο στο χέρι δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να το οπλίσει και να το χρησιμοποιήσει, πόζαρε σε φωτογραφία που είχε ανεβάσει στα social media ο ένας από τους οχτώ κατηγορούμενους της σοκαριστικής υπόθεσης του βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

Το προφίλ της σκληρής «συμμορίας»

Η ομάδα των οχτώ προσπαθούσε να χτίσει το προφίλ της σκληρής συμμορίας ενώ ανέβαζαν φωτογραφίες με τσιγάρα κάνναβης και όλοι τους ήταν λάτρεις της τραπ μουσικής.

Όπως έχει αποκαλύψει το MEGA, μάλιστα σκόπευαν να κάνουν τραγούδι με στίχους που θα ανέφεραν τον βιασμό και θα χρησιμοποιούσαν υλικό από τα βίντεο των σεξουαλικών επιθέσεων.

«Έτυχε να περάσει, είπε γεια στην παρέα, γιατί τους ήξερε από πριν. Αυτό ήταν. Όχι ότι έκανε παρέα. Χωρίς να ξέρει τι γίνεται εκεί μέσα, ήξερε ότι μαζεύονται εκεί πέρα, ακούνε μουσική, το είχανε σαν στέκι τους, τίποτα άλλο. Δεν είχε κάποια άλλη σχέση. Αν είχε ακούσει κάτι περίεργο θα το είχε πει πρώτα σε εμάς. Δεν ξέρει τίποτα. Έχει διαρρεύσει το όνομα της μικρής και της στέλνουν απειλητικά μηνύματα στο τηλέφωνο», δήλωσε ο πατέρας μίας εκ των τεσσάρων μαθητριών που φέρονται να ήταν παρούσες στην κακοποίηση του 15χρονου.

Ήδη για την φρικτή αυτή υπόθεση έχουν προφυλακιστεί πέντε άτομα. Η μητέρα του ανήλικου που δεν συνελήφθη επειδή είχε παρέλθει το αυτόφωρο, υποστηρίζει πως ο γιος της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Στην σοκαριστική υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο εμπλέκονται και τέσσερα κορίτσια. Οι ανήλικες φαίνεται πως γνώριζαν όλα όσα βίωνε ο 15χρονος, ενώ εξετάζεται εάν ήταν παρούσες και την ώρα των βιασμών στο ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον.

Ο παππούς ενός από τα κορίτσια υποστηρίζει πως η εγγονή του είχε σταματήσει να κάνει παρέα με τα οκτώ αγόρια και πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Αδυνατεί να πιστέψει πως οι συμμαθητές της εγγονής του από το νηπιαγωγείο ήταν ικανοί να διαπράξουν τέτοια κτηνωδία.

«Εμείς πέσαμε από τα σύννεφα μόλις το μάθαμε αυτό. Το κοριτσάκι το δικό μου και τα άλλα τα παιδάκια είναι από το νήπιο μαζί. Ήταν στο δημοτικό και στο Γυμνάσιο και τώρα είναι στο Λύκειο. Έκαναν παρέα τα παιδάκια αυτά μαζί. Από εκεί και πέρα η εγγονή μου έχει κόψει παρέα από τον Ιούνιο. Δεν έκανε παρέα με τα παιδιά αυτά», δήλωσε.

Δυο ακόμη ανήλικοι αναμένεται να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα αποφύγουν την προφυλάκιση.

πηγή: MEGA TV

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ