Έτσι απαντά το Buckingham στο ντοκιμαντέρ των Χάρι και Μέγκαν

Λίγες ώρες μετά το νέο χτύπημα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μέσω του ντοκιμαντέρ τους που προβάλλεται από το Nteflix, η βασιλική οικογένεια έδειξε ενωμένη σε χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

Με μια ολόσωστη υπόκλιση, η Κέιτ Μίντλετον υποδέχεται τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο. Ακολουθώντας πιστά το πρωτόκολλο, κάνει ακριβώς το ίδιο και με τη βασιλική σύζυγο Καμίλα.

Μια εικόνα εντελώς διαφορετική από εκείνη της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία κορόιδευε το πρωτόκολλο, περιγράφοντας την στιγμή που γνώρισε τη βασίλισσα Ελισάβετ στο πολύκροτο ντοκιμαντέρ του Netflix, φέρνοντας εμφανώς σε δύσκολη θέση ακόμα και τον ίδιο τον Χάρι.

Έπεσε η δημοτικότητά τους στην Βρετανία
Σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις, η δημοτικότητα του Χάρι και της Μέγκαν έχει πέσει δραματικά στην Βρετανία μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ.

«Σχεδόν έξι στους δέκα Βρετανούς πιστεύουν πως ήταν πολύ κακή ιδέα να κάνουν το ντοκιμαντέρ στο Netflix», λέει στο δελτίο του το CNN.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ολόκληρη η βασιλική οικογένεια άφησε πίσω της τον σάλο που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις του Χάρι και της Μέγκαν, για μια εορταστική βραδιά με χριστουγεννιάτικους ήχους που θα προβληθεί από την τηλεόραση την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Κι ενώ ο Χάρι βάλλει συνεχώς κατά της βασιλικής οικογένειας, ο Κάρολος χορεύει σε εκδήλωση σε εβραϊκό κέντρο στο Λονδίνο, δίπλα στην ετεροθαλή αδελφή της Αν Φρανκ, Έβα, που έχει επιζήσει από το Ολοκαύτωμα, λίγο πριν την έναρξη του Χάνουκα.

Ο βασιλιάς, ο οποίος δέχεται τα χειροκροτήματα των παραβρισκόμενων, σκέφτεται, σύμφωνα με την «Daily Mail», να καλέσει τον Χάρι και τη Μέγκαν στην τελετή ενθρόνισής του τον Μάιο, κάτι που ο βρετανικός Τύπος χαρακτηρίζει έξυπνη κίνηση αφού θα φέρει το ζευγάρι προ των ευθυνών του, είτε απαντήσει θετικά στην πρόσκληση είτε όχι.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ