Φωτεινή Βελεσιώτου: Θα ακύρωνα και τον γάμο μου για να μην χάσω τον αγώνα μπάσκετ

Η Φωτεινή Βελεσιώτου βρέθηκε στον καναπέ του Studio 4. Η σπουδαία ερμηνεύτρια έδωσε συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Αναφέρθηκε στη φοιτητική ζωή που έζησε στη Θεσσαλονίκη και στην ενασχόλησή της με το μπάσκετ την εποχή που ταυτόχρονα ήταν και δασκάλα.

«Πρώτη φορά έπιασα μπάλα μπάσκετ στην πέμπτη Γυμνασίου, εξατάξιο ήταν τότε. Ήμουν απ’ τις πρώτες που έπαιξα μπάσκετ στην Καρδίτσα. Κάναμε μία ψιλοομαδούλα και παίζαμε με άλλα σχολεία» αναφέρει η Φωτεινή Βελεσιώτου και προσθέτει: «Στη Θεσσαλονίκη μετά έπαιξα σε τρεις ομάδες. Στο Μελιτέα, την ομάδα του Παπαφείου, στην Αρμενική με τη Βούλα την Πατουλίδου, από 16 χρονών την ξέρω, και μετά στον Μακεδονικό».

«Πάρα πολύ ωραία χρόνια. Ήμουν δασκάλα στο σχολείο, γύριζα, πετούσα τα πράγματά μου, φόρμες, άιντε για προπόνηση, για αγώνα. Θα ακύρωνα και τον γάμο μου, για να μην χάσω τον αγώνα, την ίδια ώρα με τον γάμο μου μού έβαλαν αγώνα. Άλλαξε το πρόγραμμα αλλά με συγκράτησε ο άντρας μου» αποκάλυψε με χιούμορ η ερμηνεύτρια.

«Μετά τον αγώνα ήρθε όλη η ομάδα στον γάμο με τις φόρμες και μου έκανε αψίδα με τις μπάλες. Κι εγώ παρατάω τον Θανάση, τον πρώην άντρα μου, και κάνω ντρίπλα μπροστά στον παπά» διηγείται με χιούμορ η Φωτεινή Βελεσιώτου.

πηγή: zappit.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ