Τί θα είναι στη μόδα τον χειμώνα του 2022;

Ο χειμώνας πλησιάζει και οι τάσεις της μόδας αποκαλύφθηκαν. Τι θα φορέσουν τον χειμώνα του 2022 γυναίκες και άνδρες; Στυλ και άνεση χαρακτηρίζουν την φετινή χειμερινή σεζόν για όλους με όμορφα ζεστά χρώματα και ρούχα που αν δεν έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας θα θέλετε σίγουρα να αποκτήσετε. Μοναδικά λουκ με υπέροχα πανωφόρια, casual παπούτσια και αξεσουάρ είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια που σίγουρα θα επιλέξετε για τον χειμώνα. Λαμπερά γυναικεία φορέματα και μπλούζες, αλλά και άνετα ανδρικά μπουφάν και παλτά δεν θα λείπουν από τη λίστα.

Ποιά θα είναι τα χειμερινά γυναικεία trends;
Για τη γυναίκα του σήμερα το πιο βασικό χαρακτηριστικό στα ρούχα του χειμώνα που θα επιλέξει είναι το πανωφόρι. Όμορφα και ζεστά γυναικεία μπουφάν θα φορεθούν σε έντονα χρώματα όπως το μπορντώ, φούξια, πράσινο αλλά και στα all time classic neutral χρώματα όπως το λευκό, μαύρο και μπεζ. Όσο για το στυλ του μπουφάν θα σας αρέσει πολύ η αίσθηση των bomber και παρκά μπουφάν, της faux γούνας, αλλά και το κλασικό μακρύ παλτό που αγκαλιάζει το κορμί σας και σας προστατεύει από τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Τα έντονα χρώματα ήρθαν για να στολίσουν την ντουλάπα σας και να ανεβάσουν το στυλ σας και θα μείνουν τον χειμώνα. Μεγάλοι οίκοι όπως Valentino, Michael Kors και Chanel στηρίζουν στην πασαρέλα πως αυτά τα χρώματα σε φορέματα, κουστούμια, πουλόβερ αλλά και μπουφάν, αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας.

Η τάση στα γυναικεία χειμωνιάτικα παπούτσια είναι οι πανέμορφες και θηλυκές high μπότες. Μην διστάσετε να φορέσετε μπότες μέχρι το μηρό και να ολοκληρώσετε έτσι ένα πολύ όμορφο σύνολο. Άλλα καθημερινά παπούτσια που χαρακτηρίζονται από άνεση αποτελούν οι γυναικείες μπότες τύπου χιονιού που υπόσχονται να σας κρατάνε πάντα ζεστές. Τις καλύτερες μπότες χιονιού μπορείτε να τις βρείτε στο https://answear.gr/k/gunaikeia/papoutsia/mpotes-hioniou.

Η τάση στις μπλούζες είναι τα χειμερινά πουλόβερ και πλεκτά όχι μόνο σε έντονα χρώματα αλλά και με παγιέτες ή πούλιες που θα δίνουν μία royal και glamour πινελιά στο σύνολό σας. Επίσης οι ζιβάγκο μπλούζες θα είναι πάλι στο προσκήνιο για να σας δίνουν τον μοναδικά θηλυκό αέρα που μπορεί να χρειαστεί το σύνολο που θα επιλέξετε.

Τι τάσεις θα επικρατήσουν στο ανδρικό χειμερινό ντύσιμο;
Το ανδρικό κοινό θα ενθουσιαστεί στο άκουσμα των χειμερινών τρεντ της σεζόν 2022. Ας ξεκινήσουμε από τα πανωφόρια που θα είναι στη μόδα. Φέτος λοιπόν τα ανδρικά μπουφάν χαρακτηρίζονται από τον συνδυασμό στυλ με ζεστασιά. Αυτό από μόνο του θα σας κάνει την καλύτερη εντύπωση γιατί τα bomber και chunky μπουφάν αποτελούν την τελευταία τάση.

Ας μην ξεχνάμε όμως και τα κλασικά δερμάτινα μπουφάν που παραμένουν μία σταθερή αξία στην ανδρική γκαρνταρόμπα για τις λιγότερο κρύες μέρες του χειμώνα. Επίσης, τα αθλητικά καθημερινά μπουφάν των αθλητικών brand όπως Nike και Timberland παραμένουν στην κορυφή των ανδρικών προτιμήσεων. Τελος, τα ανδρικά αμάνικα μπουφάν με ένα hoodie της επιλογής σας είναι μια υπέροχη επιλογή.

Σε αντίθεση με την γυναικεία μόδα, τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν φέτος τον χειμώνα στα ανδρικά είναι τα κλασικά μαύρα, λευκά, γκρι και οι απαλές αποχρώσεις που ταιριάζουν με όλα τα ρούχα χωρίς δεύτερη σκέψη. Παντελόνια τζιν και υφασμάτινα θα αποτελέσουν για ακόμη μια χρονιά αναπόσπαστο κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ