Σασμός spoiler: Αστέρης και η Αργυρώ αποφασίζουν να συμμαχήσουν κρυφά

Αστέρης και η Αργυρώ αποφασίζουν να συμμαχήσουν κρυφά απ’ όλους για να καταλαγιάσει το μίσος ανάμεσα στις οικογένειες τους και να αποτρέψουν τα χειρότερα. Λίγο αργότερα το σπίτι των Σταματάκηδων παραδίνεται στις φλόγες.

Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός…

Η διαθήκη του Άγγελου προκαλεί έκπληξη σε όλους εκτός βέβαια από την Καλλιόπη, η οποία όταν μαθαίνει τα μαντάτα δεν μπορεί να κρύψει την οργή της. Τα κτήματα που κατάφερε ο γιατρός να πάρει από τους Σταματάκηδες περνάνε στα χέρια της Αργυρώς κι αυτό είναι κάτι που η καπετάνισσα δεν μπορεί να χωνέψει και απειλεί θεούς και διαμονές.

Έτσι λοιπόν, για να βάλουν φρένο στο κακό που έρχεται, ο Αστέρης και ο Μαθιός αναγκάζονται να βρουν μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση.

Την ίδια ώρα, ο Παύλος δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του, που τα κτήματα των Σταματάκηδων πέρασαν στα χέρια των Βρουλάκηδων και γίνεται προκλητικός απέναντι στον Αστέρη και τον Μαθιό, κερνώντας τους στο καφενείο του Παντελή. Ο Μαθιός, λοιπόν προτρέπει τον αδερφό του να μιλήσει στην Αργυρώ για όλα όσα τους ενώνουν ώστε να έρθει γαλήνη.

Ο Αστέρης δίνει ραντεβού με την Αργυρώ στο σπιτάκι, για να είναι μακριά απ’ όλους κι απ’ όλα και να μιλήσουν άνετα. Εκεί της προτείνει να περάσει όλη η περιουσία του Άγγελου στον γιο της, τον Πετρή και προσπαθεί να την πείσει πως είναι η μοναδική λύση για να ηρεμήσει η μάνα του. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ μιλάει στην οικογένεια της για την πρόταση του Σταματάκη και όλοι φαίνεται πως δεν βρίσκουν κακή την ιδέα του.

Στο μεταξύ, τα νέα για την διαθήκη κάνουν τον γύρω του χωριού και όλοι τρέμουν για το πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη, ενώ από την άλλη, ο Παύλος συνεχίζει να πανηγυρίζει την νίκη του. Η Καλλιόπη μαθαίνει τι ετοιμάζουν οι γιοί της, γίνεται έξω φρενών και ψάχνει συμμάχους για να βάλει σε εφαρμογή το δικό της σχέδιο, ενώ παράλληλα τους προειδοποιεί πως συνεχίζουν να κινδυνεύουν από τις Βρουλάκηδες.

Το κακό όμως δεν σταματάει εκεί. Λίγες μέρες αργότερα, το σπίτι των Σταματάκηδων τυλίγεται στις φλόγες. Μέσα σε λίγα λεπτά βγαίνουν από το σπίτι πυκνοί καπνοί και η φωτιά κάνει τα πάντα στάχτη στο πέρασμα της. Όλοι πανικοβάλλονται και σπεύδουν να βοηθήσουν την καπετάνισσα. Όταν πλέον η κατάσταση τίθεται υπό έλεγχο, εκείνη κατηγορεί ανοιχτά τον Παύλο παρόλο που δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία…

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ