Σασμός: Η Βασιλική ντύνεται νύφη – Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει για πάντα

Τα νέα επεισόδια της εβδομάδας της σειράς «Σασμός» αναμένεται να είναι συνταρακτικά. Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει για πάντα από το νησί. Η κατάρρευση του παπα – Μιχάλη ταράζει τους πάντες στο χωριό, αλλά η επίσκεψη του Αντώνη στο σπίτι του θα φέρει τον αστυνόμο ξανά στην πόρτα του Μαθιού. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη.

Εντωμεταξύ, απόψε, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, θα ακούσουμε το καινούργιο τραγούδι που έρχεται να προστεθεί στο σάουντρακ του «Σασμού», σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, με τίτλο «Το δωμάτιο βρίζω». Έχει γραφτεί για την Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη) και το ερμηνεύει μοναδικά και υπέροχα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη (κυκλοφορεί από την Panik Oxygen).

Στο νέο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε πως η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, που ξεσπά στην Αργυρώ. Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει. Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όπως και η ένταση στη σχέση Αιμιλίας-Δημήτρη. Ο Μανόλης δεν θα αντέξει να κουβαλά άλλο το μυστικό για το φόνο του Στεφανή. Ο παπα – Μιχάλης θα μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος, και οι συνέπειες θα είναι δραματικές…

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ