Πατέρας Έμμας: Όσα περισσότερα όργανα του παιδιού μου δοθούν τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει

Συγκλονίζει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, από τα Χανιά, μετά την απόφασή της οικογένειας να δωρίσει τα όργανά της.

Η Έμμα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου χθες, μετά από μεγάλη μάχη που έδινε για τη ζωή της, μετά την παράσυρση της από αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος Αλβανός.

«Δεν νομίζω ότι κάνω κάτι.Πιστεύω ότι είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή. Δύο πράγματα με  ανακουφίζουν.  Το ένα είναι αυτό και το άλλο είναι η αγάπη που έχει εισπράξει το παιδί μου…ένα καταπληκτικό παιδί ένα καταπληκτικό παιδί έτσι όπως σας το λέω και δεν το λέω εγώ επειδή είμαι ο μπαμπάς του όλος ο κόσμος το λέει. Όσα περισσότερα όργανα του παιδιού μου δοθούν τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει», τόνισε στον ΑΝΤ1.

 Η κηδεία της άτυχης φοιτήτριας θα γίνει τα επόμενα 24ωρα στα Χανιά.

Προφυλακιστέος ο 26χρονος οδηγός

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν ο 26χρονος οδηγός και η 19χρονη συνεπιβάτης του αυτοκινήτου που παρέσυρε στο θάνατο την 21χρονη φοιτήτρια από τα Χανιά.

«Δεν είναι ώρα για να δώσω εξηγήσεις θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια», ανέφερε ο 26χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Η 19χρονη συνοδηγός, αφέθηκε ελεύθερη, με τον περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

«Του ζήτησα να κατέβω από το αυτοκίνητο  και να γυρίσουμε πίσω. Εκείνος μου έπιασε το χέρι και μου είπε μην ανησυχείς θα το τακτοποιήσω εγώ», φέρεται να υποστήριξε.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ