Παγιδευμένοι: Τα μυστικά όλων κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Άγγελο!

Τα μυστικά όλων κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Άγγελο, μέσω της Κλειώς, και όλοι έχουν θορυβηθεί. 

Τους δίνει διορία μέχρι τις 6 το απόγευμα της επόμενης να αποκαλύψουν όλα όσα κρύβουν. Η Άννα πρέπει να παραδεχτεί στις τηλεοπτικές κάμερες ότι η αδελφή της ήταν ανήθικος χαρακτήρας και ότι ο Άγγελος έπεσε θύμα της. Ο Δημήτρης πρέπει να ομολογήσει στην Άννα ότι ο πατέρας του. 

Ο Σπύρος, ήταν εκείνος που έβαλε τον δικό της πατέρα, Κοσμά, άδικα στη φυλακή και πως εκείνος το γνώριζε. Ο Σπύρος ότι συγκάλυψε τον φόνο του Κοσμά που έκανε ο Θοδωρής. Ο Θοδωρής με τη σειρά του πρέπει να ομολογήσει τον φόνο του, Κοσμά. Ο Σταύρος έχει και εκείνος ένα κρυμμένο μυστικό που αφορά στην αδελφή του η οποία συγκάλυψε μια δικαστική απόφαση την οποία εκδίκασε η ίδια. Ο Αλέκος βρίσκεται επίσης σε δεινή θέση αφού ο γιος του τον απειλεί να αποκαλύψει ότι το πτυχίο Νομικής του είναι πλαστό. Ο Ανδρέας μαθαίνει ότι έχει μια κόρη, κάτι που δεν γνώριζε μέχρι σήμερα και ο Άγγελος τον προειδοποιεί ότι αν δεν αποκαλύψει στο παιδί του την αλήθεια, θα το κάνει ο ίδιος.

Όλοι είναι σοκαρισμένοι καθώς ξέρουν πως αν δεν κάνουν αυτό που τους ζητάει, κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο θα πάθει κακό. Η Άννα και ο Δημήτρης ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από τη νέα αυτή απειλή, θα καταφέρουν να σταματήσουν τον Άγγελο; Την ίδια ώρα, η Άννα μαθαίνει ότι ο πατέρας της αγνοείται.

Το σχέδιο του Αγγέλου προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Όλοι είναι ανήσυχοι, θα καταφέρει ο Άγγελος να τους ξεσκεπάσει; Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει. Συγκεκριμένα πηγαίνει για να βγάλει πλαστό διαβατήριο με νέο όνομα. Ζητά να δει τον άνθρωπο ο οποίος θα του κάνει τη δουλειά και θα τον βοηθήσει να φύγει μακριά. Όμως τελικά εκπλήσσεται όταν μπροστά του εμφανίζεται ο ίδιος του ο παππούς. Ο Γεράσιμος.

Το σοκ είναι μεγάλο: «Τι θες εδώ; Και γιατί θες το διαβατήριο;», τον ρωτάει ο παππούς του. Εκείνος, αν και σαστισμένος του δίνει τα χρήματα αλλά ο Γεράσιμος του ανταποδίδει ένα χαστούκι. «Ξέρω ότι τα έκλεψε από εμένα. Νόμιζες ότι δεν θα το καταλάβω; Φύγε τώρα από εδώ», του φωνάζει. Η Άννα, με τη βοήθεια του Δημήτρη προσπαθεί να βρει τον πατέρα της γιατί όλοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν ότι η εξαφάνισή του μαρτυρά ότι κάτι κακό τού έχει συμβεί.

Ο Σπύρος, από την άλλη, είναι τρομοκρατημένος με το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον ίδιο και τον Θοδωρή. Και μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πιο κοντά από ποτέ. «Ήθελα να φύγω μακριά σου γιατί ξέρω ότι σου δημιουργώ συνέχεια προβλήματα. Το προσπάθησα πολύ, σου το ορκίζομαι. Αλλά δεν τα κατάφερα. θέλω να είμαι συνέχεια μαζί σου. Όταν έμαθα για την εξαφάνιση του πατέρα μου, έτρεξα αμέσως σε σένα, θέλω να σε βγάλω από την καρδιά και το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Είμαι ερωτευμένη μαζί σου», εξομολογείται η Άννα στον Δημήτρη. Εκείνος την αγκαλιάζει και της λέει: «Κι εγώ το ίδιο νιώθω, θέλω να σε φιλήσω, θέλω να σου κάνω έρωτα, θέλω να σε έχω συνέχεια στην αγκαλιά μου, αλλά δεν μπορώ. Πρέπει να σου πω κάτι. Ο πατέρας μου είναι εκείνος που φυλάκισε άδικα τον Κοσμά και εγώ το έμαθα πρόσφατα. Συγχώρεσέ με». Η Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Πηγή: TV 24

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ