Μιχάλης Ρακιντζής: Παντρεύτηκε ποτέ ή είναι αστικός μύθος;

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» του Mega παραχώρησε ο Μιχάλης Ρακιντζής και εξήγησε γιατί πλέον έχει σταματήσει να μιλάει στα Μέσα.

«Όταν κοιμόντουσαν οι γονείς μου, εγώ όλο το βραδύ έγραφα τραγούδια. Κοιμόμουν στις 5.00 τα ξημερώματα και μετά στις 7.00 πήγαινα σχολείο και κοιμόμουν εκεί» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Στο σχολείο ήμουν πάντα τελευταίο θρανίο και η αλήθεια είναι πως έχω φάει αποβολή γιατί έβαψα τα μαλλιά μου».

 «Το “Μη μου μιλάς για καλοκαίρια” το έγραψα όσο ακόμα ήμουν μαθητής». Το “Μωρό μου φάλτσο” έγινε επιτυχία ερήμην μου ακουγόταν παντού, κάνεις δεν ήξερε ότι το τραγουδούσα εγώ» είπε ο Μιχάλης Ρακιντζής.

«Όλους τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους τους έχω κλεισμένους σε ένα ντουλάπι. Δεν τους κρέμασα ποτέ στο σαλόνι! Δεν μου αρέσουν τα τρόπαια. Όταν έρχεσαι στο σπίτι μου, έρχεσαι για μένα. Δεν το βρίσκω σωστό να είναι κρεμασμένοι οι δίσκοι στους τοίχους» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής αναφέρθηκε και την συμμετοχή της Ελένης Μενεγάκη στο τραγούδι «Προκαλείς»: «Σαν χθες θυμάμαι το γύρισμα με την Ελένη. Κάποια πράγματα για κάποιον ανεξήγητο λόγο, μένουν μέσα σου για πάντα».

«Πήρα απόσταση από τα Μέσα γιατί κουράστηκα να λέω βλακείες. Δεν θα κάνω κανέναν σοφότερο, ό,τι έχω να πω το λέω από τα τραγούδια. Νομίζω ότι δεν είμαι καθόλου καλός στις συνεντεύξεις» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Αναφορικά με την συμμετοχή στην Eurovision σχολίασε: «Δεν ήταν για μένα φάουλ η συμμετοχή μου στη Eurovision με το «s.a.g.a.p.o». Η Εurovision μου έχει αφήσει ό,τι γεύση μου έχουν αφήσει και όλες οι εμφανίσεις που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο Μιχάλης Ρακιντζής είπε: «Κάνεις δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται και οφείλει να μην εκμεταλλεύεται τις γκρούπις και το λέω πολύ σοβαρά αυτό».

«Είμαι πολύ καλά, είμαι του για πάντα, είμαι πιστός, αν και το τραγούδι λέει ”ποτέ μου δε σου είπα δικός σου για πάντα. Μου αρέσουν οι… αστικοί μύθοι, δεν απαντώ αν έχω παντρευτεί» τόνισε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ