Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τώρα η Δέσποινα είναι τόσο γλυκιά – Ο έρωτας την έχει ξεκλειδώσει

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση κατά τη διάρκεια των προβών για το J2US. Το ζευγάρι αναφέρθηκε στη σχέση Μπισμπίκη-Βανδή αλλά και στην παρεξήγηση με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Θυμάμαι που πηγαίναμε με την Ιλάειρα και βλέπαμε τη Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο που τραγουδούσε και ακόμα το κρύβανε. Και έβλεπα πόσο διακριτικά καθόταν μέσα στον κόσμο και παρακολουθούσε και μετά πήγαινε με τρόπο στα καμαρίνια από το πλάι» αποκαλύπτει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Συγκεκριμένα για τη Δέσποινα Βανδή τονίζει: «Εγώ που την ήξερα από τον καιρό του The Voice, καμία σχέση. Τότε ήταν αυστηρή και τώρα η Δέσποινα είναι τόσο γλυκιά. Νομίζω ότι ο έρωτας την έχει ξεκλειδώσει, την έχει ανανεώσει ακόμα και σεξουαλικά πιο πολύ από ποτέ».

Όσον αφορά την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με τον Γιώργο Μαυρίδη στο Asia Express ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δηλώνει: «Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε την ημέρα που το είδατε όλοι. Ήμασταν εκεί οκτώ μέρες πριν, υπήρχε μία περίοδος προσαρμογής. Μέναμε όλοι μαζί στο ίδιο ξενοδοχείο και εκεί κατάλαβα ότι υπήρχε μία ειρωνεία».

«Εγώ την ειρωνεία την αισθάνθηκα πιο έντονα. Δεν είχα συνηθίσει να είμαι σε έναν χώρο με λυκοφιλίες. Ήμουν άσχημα ψυχολογικά, δεν μπορούσα να φάω, έχασα πολλά κιλά. Μου πήρε πολύ καιρό να συνέλθω» αποκαλύπτει από την πλευρά της η Ιλάειρα Ζήση.

Τέλος, έστειλαν το δικό τους… μήνυμα στη Ναταλία Γερμανού, λέγοντας με χιούμορ ότι, αν καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό του J2US, θα «αναγκαστεί» να τους καλέσει στην εκπομπή της.

πηγή: zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ