Ενοχλήθηκε η Τζένη Μπότση: Δεν είμαι μανούλα, είμαι μάνα – Νούλα δεν είμαι σε καμία περίπτωση

«Είμαι μαμά και όχι μανούλα. Δεν είμαι… νούλα, είμαι μαμά!», δήλωσε η Τζένη Μπότση στη σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, δείχνοντας έντονα την ενόχλησή της.

την πρεμιέρα της παράστασης Dogville στο θέατρο «Νέος Ακάδημος» βρέθηκε η ηθοποιός Τζένη Μπότση και οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών έσπευσαν να τις κάνουν ερωτήσεις. Μια όμως ερώτηση που δέχθηκε η Τζένη Μπότση φάνηκε να την ενοχλεί αφού αντέδρασε.

Αρχικά, η Τζένη Μπότση ρωτήθηκε για την Κάτια Δανδουλάκη και την απόφασή της στο παρελθόν να απομακρύνει τον Πέτρο Φιλιππίδη από παράσταση λόγω κακοποιητικής συμπεριφοράς.

 «Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ένας άνθρωπος που δίνει το στίγμα του στη δουλειά και κοινωνικά. Έκανε αυτό που έπρεπε» ανέφερε η Τζένη Μπότση και επεσήμανε πως: «Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να διαχειριστούν την εξουσία. Όσοι δεν μπορούν να τη διαχειριστούν είναι επικίνδυνοι».

Σε ερώτηση που πήγε να της γίνει σχετικά με τη μητρότητα, η ηθοποιός δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της με τον χαρακτηρισμό «μανούλα». «Μανούλα δεν είμαι, είμαι μαμά. Υπάρχει κάτι υποκοριστικό στο μανούλα. Δεν είμαι νούλα σε καμία περίπτωση, είμαι μάνα» τόνισε η Τζένη Μπότση.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ