Γιατί κόπηκε από το The Crown η σκηνή που ο Σπύρος Μπιμπίλας υποδύεται τον Λάτση

Κόπηκε στο μοντάζ η σκηνή στην οποία συμμετείχε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον 5ο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix, The Crown.

Γιατί η παραγωγή του Crown αποφάσισε να αφαιρέσει τη σκηνή με τον Σπύρο Μπιμπίλα από τη σειρά;

Εχασε το «στέμμα» ο Σπύρος Μπιμπίλας. Μάταια τον αναζητούσαν οι θαυμαστές του στο πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Η σκηνή με τον Έλληνα ηθοποιό στον ρόλο του Λάτση κόπηκε στο μοντάζ, γεγονός που μάλλον αιφνιδίασε και τον ίδιο. Βλέπετε, ήταν γνωστό από καιρό πως ο πρόεδρος του ΣΕΗ κλήθηκε να ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ρόλο στη σειρά «The Crown», που ξετυλίγει την ιστορία της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Μόνο που η σκηνή του δεν συμπεριλήφθηκε στο τελικό υλικό του μονταρισμένου επεισοδίου που ανέβηκε πρόσφατα στη συνδρομητική πλατφόρμα.

 «Για αυτόν τον ρόλο η αλήθεια είναι ότι δόθηκε μεγάλη έκταση, αλλά ουσιαστικά είναι ένας μικρός ρόλος στη σειρά “The Crown”. Υποδύομαι τον Λάτση στη θαλαμηγό του Ωνάση, το γύρισμα έγινε στη θαλαμηγό “Christina O”. Παίζω για πέντε λεπτά έναν μικρό ρόλο, αλλά ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να συμμετέχω σε μια τόσο μεγάλη και διεθνή παραγωγή. Είναι σημαντικό για έναν Ελληνα να συμμετέχει σε μια τέτοια παραγωγή. Παρ’ όλα αυτά δεν θα μπορούσε αυτός ο ρόλος να σηματοδοτήσει την καριέρα μου. Απλώς υπάρχει η αίγλη ότι παίζεις στο Netflix» είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου της σειράς, με τον ίδιο να λάμπει τελικώς διά της απουσίας του από τη σκηνή της υποδοχής του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη θαλαμηγό «Christina Ο» στη Μαγιόρκα. «Η σκηνή δεν υπάρχει. Κόπηκε στο μοντάζ. Φαίνομαι ως μορφή. Υπάρχει κάποιος λόγος ιδιαίτερος που δεν μου έχουν εξηγήσει. Δεν θέλω να δώσω έκταση. Συμβαίνουν αυτά…» τόνισε ο ίδιος σε χθεσινές δηλώσεις του.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ