Σεπόλια: 5 άντρες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως το τελευταίο 24ωρο. Οι ισχυρισμοί των κατηγορουμένων

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων όλα τα βλέμματα στους 3 κατηγορούμενους που από το πρωί προσπαθούν να πείσουν ότι δεν εμπλέκονται στο μαρτύριο της 12χρονης και στις φυλακές Κορυδαλλού, τα μέτρα ασφαλείας δρακόντεια για την 37χρονη μητέρα της, που κρατείται πολύ κοντά στο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το Live News αποκαλύπτει την άγνωστη συνομιλία που είχε η θεία της 12χρονης με τον 35χρονο κατηγορούμενο, όταν διαπίστωσε αυτά που συνέβαιναν, με τον ίδιο να προκαλεί και στη συνέχεια να οργανώνει τις επόμενες κινήσεις του.

Με τις εξελίξεις να τρέχουν, την αστυνομική έρευνα να συνεχίζεται και καθημερινά να παρουσιάζονται νέα άτομα που θέλουν να αποφύγουν την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Ανάμεσα στους τελευταίους 5 που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως το τελευταίο 24ωρο και τρεις άντρες, ηλικίας 25, 45 και 39 ετών.

Όλοι τους είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν συναντήσει από κοντά την 12χρονη, ότι δεν έδωσαν χρήματα πουθενά και ότι δεν την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Τυχαία όπως ανέφεραν μίλησαν μαζί της, στο διαδίκτυο κι με την παρουσία τους, όπως είπαν, ήθελαν απλά να ενημερώσουν τους αστυνομικούς που προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι έφτασαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οι τρεις κατηγορούμενοι που είχαν πάρει αναβολή, για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Οι κάμερες για ακόμα μια φορά έμειναν στην είσοδο, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι και πάλι αυξημένα και τους δικηγόρους να συνοδεύουν τους πελάτες τους, στην ανακρίτρια.

Όλοι τους αρνούνται κάθε εμπλοκή στο μαρτύριο της 12χρονη επικαλούνται προβλήματα υγείας και επαναλαμβάνουν τους πάγιους ισχυρισμούς τους.

Ο 33χρονος που δούλευε σε φαρμακαποθήκη επανέλαβε ότι αντιμετωπίζει διανοητικό πρόβλημα που έχει διαγνωστεί από γιατρούς. Ισχυρίστηκε ότι υπήρξαν 3 ραντεβού με την 12χρονη κ έγιναν δύο συναντήσεις, χωρίς όπως λέει να την κακοποιήσει σε κανένα από αυτά.

Στο πρώτο επειδή όπως υποστηρίζει έπαθε κλειστοφοβία κι στο δεύτερο επειδή έφυγε αφού πρώτα πλήρωσε το παιδί.

Ο δεύτερος εκ των τριών συλληφθέντων, ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου “Μεταξά” που είναι πλέον σε διαθεσιμότητα, ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και υποστηρίζει ότι ουδέποτε έδωσε χρήματα στο κορίτσι.

Τη γραμμή της άρνησης των κατηγοριών ακολουθεί και ο 34χρονος. Όπως υποστηρίζει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αυτόματα τον απαλλάσσει από την κατηγορία για
σεξουαλική κακοποίηση της μικρής.

Στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκονται και μια σειρά από στοιχεία αλλά και καταθέσεις που έχουν δώσει στενοί συγγενείς της 12χρονης. Όλοι εκείνοι που την έζησαν και διαπίστωσαν το δράμα που ζούσε.

Η θεία της 12χρονης
Όταν ήταν στο σπίτι μου, στη Λευκάδα, καθόταν συνέχεια με το κινητό και της έλεγα: «διακοπές είσαι, μην ασχολείσαι με το κινητό.»

Μια μέρα που καθόταν στον καναπέ και είχε το κινητό στο χέρι της, την πήρα το κινητό και η αντίδρασή της, ήταν που με ανησύχησε.

Όπως λέει η θεία της μικρής κάποια στιγμή πήρε το κινητό και μετά από ώρα η 12χρονη δέχτηκε να της δώσει το pin για να το ξεκλειδώσει.

Τότε όπως αποκαλύπτει το Live News πάνω στο σοκ από τις εικόνες που είδε και τα μηνύματα που διάβασε, πήρε τηλέφωνο τον 53χρονο, βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση φρίκης.

Η θεία της 12χρονης
Η μάνα της έλεγε: «δώσε το pin στη θεία» και μετά από πάρα πολύ ώρα μου είπε το pin. Άνοιξα το κινητό και πάνω στον πανικό πήραν τον Μίχο τηλέφωνο. Του λέω «ποιος είσαι εσύ που μιλάς με ένα 11χρονο;» Με ρωτούσε συνέχεια, ποια είμαι και τότε του είπα εγώ, «είμαι αυτή που θα σου ανοίξω το λάκκο.» Μου απάντησε ότι «δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα»

Η μητέρα της 12χρονης πέρασε την πρώτη της νύχτα, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κλαίει συνεχώς, ρωτάει για τα παιδιά της και αρνείται την κατηγορία για διακεκριμένη μαστροπεία.

Κρατείται μόνη για λόγους ασφαλείας, σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στον πρώτο όροφο, 25 μόνο μέτρα από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σε ένα χώρο που υπάρχουν μόνο 3 κελιά απομόνωσης και ένα αναρρωτήριο.

Η κατάθεση της 37χρονης μητέρας
«Να το ήξερα ότι βιάζουν το παιδί μου και να καθόμουν με σταυρωμένα τα χέρια; Ένα μήνα κρατιέμαι να μην πάω να τον σκοτώσω. Τον είδα την ημέρα του Σταυρού που ήταν στην λιτανεία της εικόνας και ήθελα να φωνάξω είναι βιαστής πιάστε τον».

Η μητέρα της 12χρονης επανέλαβε πολλές φορές στη κατάθεσή της στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τη δράση του παιδοβιαστή, καθώς όπως ανέφερε του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη.

»Τα παιδιά μου δεν είναι κακοποιημένα. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τα παιδιά μου, μου λείπουν πάρα πολύ και όταν μιλάω μαζί τους και κλαίνε αυτά εγώ βασανίζομαι… Εγώ δεν γνώριζα τι γινόταν στο παιδί μου. Πάντα προστάτευα τα παιδιά μου όποιος κι αν τα πείραζε».

Μεγάλο βάρος στην αστυνομική έρευνα έχει πέσει και στον οίκο ανοχής που φέρεται να είχε πάει ο 53χρονος την ανήλικη, για να την εκδίδει και να κερδίζει χρήματα.

Όπως έχει καταθέσει το παιδί ο οίκος ανοχής βρισκόταν 15 με 20 λεπτά από το κατάστημα του 53χρονου και κάθε φορά ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε έναντι αμοιβής. Με τους αστυνομικούς να φοβούνται ότι είναι πολύ πιθανό να βίασαν την 12χρονη 20 με 25 άτομα σε αυτές τις επισκέψεις.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα τα στοιχεία που θα προκύψουν, θα οδηγήσουν σε νέες συλλήψεις, για την ανατριχιαστική υπόθεση που έχει συνταράξει ολόκληρη τη χώρα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ