Σεπόλια πατέρας 12χρονης: Δεν έχω καμία σχέση – Θέλω να δικαιωθεί το παιδί μου

Δεν την έριξα ούτε στα ναρκωτικά αλλά ούτε μπόρεσα λόγω της κατάστασής μου να αποτρέψω τον βιασμό της. Δεν το περίμενα ότι θα κατηγορήσουν τη γυναίκα μου ότι εξέδιδε την κόρη μου….

Αναβολή για την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου πήρε η υπόθεση κατοχής ναρκωτικών του πατέρα της 12χρονης στα Σεπόλια από το Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Οι ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τη διάρκεια κατ’ οίκον έρευνας που πραγματοποίησε η Αστυνομία.

Ο πατέρας του 12χρονου παιδιού μίλησε στο MEGA και υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τίποτα από αυτά που περνούσε το παιδί του. «Δεν έχω καμία ανάμειξη στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης κόρης μου. Οι κατηγορούμενοι πρέπει να πληρώσουν με την αυστηρότερη των ποινών γι’ αυτό το ειδεχθέστατο έγκλημα που προκάλεσαν στην κόρη μου. Δεν μπορούσα να έχω την εποπτεία της καθώς είμαι εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες», είπε, ανάμεσα σε άλλα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Παρακολουθώ το πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά που με κατηγορούν διότι η ποσότητα που βρέθηκε κατά τη σύλληψή μου ήταν ακριβώς 26 γραμμάρια που χρησιμοποιώ για προσωπική χρήση και μου αρκεί για 15 μέρες.

Θέλω να δικαιωθεί το παιδί μου, δεν την έριξα ούτε στα ναρκωτικά αλλά ούτε μπόρεσα λόγω της κατάστασής μου να αποτρέψω τον βιασμό της. Δεν το περίμενα ότι θα κατηγορήσουν τη γυναίκα μου ότι εξέδιδε την κόρη μου, δεν το γνωρίζω αν είναι ένοχη. Θα το πιστέψω μόνο αν υπάρχουν αποδείξεις», πρόσθεσε ο πατέρας της 12χρονης. 

«Δεν γνώριζε τον 53χρονο ο πατέρας»
Στο MEGA και την εκπομπή Live News μίλησε και ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του πατέρα της 12χρονης. «Ο πατέρας δεν μπορεί να φανταστεί ότι έχει κάποια συμμετοχή η σύζυγός του. Ναι μεν ζούσαν μέσα στην ανέχεια τα παιδιά τους και οι ίδιοι, αλλά δεν φαντάζεται με τίποτα, αν δεν υπάρξουν ατράνταχτα στοιχεία, ότι η γυναίκα του εξέδιδε την κόρη τους.

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωρόπουλος πρόσθεσε: «Κρατάει, όμως, μία επιφύλαξη αν αληθεύουν αυτά για την σύζυγό του. Τον 53χρονο δεν τον είχε δει ποτέ, ούτε τον γνώριζε ο πατέρας της 12χρονης» και τόνισε ότι «δεν έχει καμία ανάμειξη».

Ο κ. Θεοδωρόπουλος υποστήριξε ότι θα συζητήσει με τον πελάτη του και πατέρα της 12χρονης αν θα δηλώσει υποστήριξη στην κατηγορία και κατά συνέπεια να στραφεί και κατά της συζύγου του.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του πατέρα

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ