Νίκος Πολυδερόπουλος: Φέρνουμε τις θρησκείες στα μέτρα μας όποτε μας βολεύει;

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Πολυδερόπουλος το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τη θρησκεία.

«Άλλαξα στο να γίνομαι πιο προσεκτικός στις επόμενες κινήσεις μου. Τώρα υπάρχει πάντα μια δεύτερη σκέψη για ότι κάνω ενώ πρώτα πήγαινα ντουγρού! Θεωρώ ότι βοηθάει τον άνθρωπο η προσευχή. Τώρα το να είσαι κοντά στη θρησκεία ή να μην είσαι κοντά στη θρησκεία, έχει μετά ένα άλλο ερώτημα. Άμα είμαστε κοντά σε μια θρησκεία μπορούμε να ζητάμε βοήθεια ή χρειαζόμαστε μια θρησκεία μόνο για να μας βοηθήσει; Άρα φέρνουμε τις θρησκείες στα μέτρα μας και όποτε μας βολεύει;» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Μου αρέσει να να προσεύχομαι, το κάνω γενικά και όταν είμαι καλά και όταν είμαι χάλια. Δηλαδή πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και θεωρώ ότι πρέπει να προσέχουμε τι σκεφτόμαστε».

«Μπορεί να έρθει κάτι το οποίο δεν είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε οπότε να προσέχουμε και τις προσευχές που κάνουμε. Φυσικά και μου έχει συμβεί. Πάντα ήθελα να κάνω τη δική μου επιχείρηση αλλά, όταν ήρθε, δεν ήμουν έτοιμος και δεν ήταν και οι συνθήκες τότε έτοιμες για να μπορέσω να διαχειριστώ ένα μαγαζί» πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ