Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι της που είναι αφιερωμένο στον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή, σε μία μοναδική συνέντευξη, ανοίγει την καρδιά της στη εκπομπή Super Κατερίνα. Ποιο τραγούδι θα αφιέρωνε στον Βασίλη Μπισμπίκη;

Η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιο τραγούδι της είναι αφιερωμένο στον Βασίλη Μπισμπίκη: «Το τραγούδι που του αφιερώνω κάθε φορά που έρχεται να με δει είναι το “Δεν υπάρχει γυρισμός μετά από σένα“».

«Τα τραγούδια που έχω πει όλα αυτά τα χρόνια, μαρτυρούσαν κομμάτια της ζωής μου που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μία μέρα θα ταυτιστώ. Όλη μου την ζωή την έχω τραγουδήσει χωρίς να το έχω καταλάβει τελικά. Σίγουρα ένα τραγούδι που μπορώ να πω ότι εκφράζει εμένα και τον Βασίλη μπορώ να πω ότι είναι το “Ένα τσιγάρο διαδρομή”» αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή.

«Ήταν ένα τραγούδι που έγραφα και τότε όλα μέσα μου ήταν σε απόλυτη αναρχία γιατί θα έπρεπε να τακτοποιηθούν ξανά. Για να προχωρήσεις σε μία αλλαγή υπάρχουν κάποιες οδύνες. Οι αλλαγές δεν είναι εύκολες στη ζωή μας. Είμαστε δέσμιοι του οικείου. Έχουμε μάθει να λειτουργούμε μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια που όταν πάμε να βγούμε από αυτά γίνονται πολύ δύσκολα όλα. Αλλά πραγματικά κάθε αλλαγή όσο και να πονάει είναι σημαντική. Σε φέρνει σε καινούργια πράγματα τα οποία δεν έχει καν φανταστεί ότι μπορείς να τα ζήσεις και ότι μπορεί να υπάρχουν. Αρκεί να τολμήσεις να βγάλεις το ποδαράκι σου έξω από αυτό το πλαίσιο και να πεις “ναι μπορώ να τα αλλάξω όλα και θα τα κάνω για τον εαυτό μου» είπε τέλος η τραγουδίστρια.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ