Έγκλημα στην Καβάλα: Ήταν εριστικός και αντικοινωνικός. Δεν είχε επαφή με τον πατέρα και τα παιδιά του

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από την αυτοκτονία και τη διπλή δολοφονία μητέρας και παιδιού από τον πρώην σύντροφό της στην Καβάλα. 

 Τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και η 31χρονη Άννα έμενε μαζί με το 11 μηνών μωρό της στο σπίτι του παππού της. Ταυτόχρονα, βρισκόταν στα δικαστήρια με τον πρώην σύντροφό της για την επιμέλεια του παιδιού, ενώ είχε βρει κι ένα σπίτι στο χωριό, όπου θα έμενε με το παιδί της από τον Οκτώβριο.

Όμως όλα ανατράπηκαν, καθώς ο 57χρονος κτηνοτρόφος έκοψε το νήμα της ζωής της πρώην συντρόφου του και του παιδιού του με τον πιο σκληρό τρόπο. 

 Όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της 31χρονης, Μάρκος Αποστολίδης, τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν πριν από δέκα μήνες, όταν γεννήθηκε το παιδί. Η Άννα δεν ήθελε να μεγαλώσει το μωρό τις μέσα στις πρωτόγονες συνθήκες που ζούσε ο 57χρονος, με υποτυπώδεις συνθήκες υγιεινής και ιδιαίτερα φτωχικές συνθήκες. 

Όπως είπε, ο δράστης κι αυτόχειρας, αν και είχε αρκετά ζώα, είχε πενιχρό εισόδημα και χρέη, με αποτέλεσμα η πρώην σύντροφός του να  τον συντηρεί οικονομικά, ενώ της έστελνε χρήματα κάθε μήνα και η μητέρα της, περίπου 200 ευρώ. 

 Η Άννα είχε απευθυνθεί σε εκείνον ώστε να διευθετήσει το ζήτημα της επιμέλειας του παιδιού, αποκαλύπτοντας ότι όταν πήγε στο γραφείο του έδειχνε φοβισμένη, καθώς υπήρχαν απειλές από την πλευρά του δράστη. 

«Ήταν ένας εριστικός και αντικοινωνικός άνθρωπος. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν είχε καμία επαφή με τον πατέρα του και τα παιδιά του», είπε ο κ. Αποστολίδης. 

 Η 31χρονη τον είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε στη Γερμανία για να τακτοποιήσει κάποιες κληρονομικές της υποθέσεις και θα επέστρεφε στο χωριό, όμως ο 57χρονος πίστευε ότι θα φύγει μόνιμα με το παιδί και δε θα καταφέρει να το ξαναδεί. 

«Η Άννα δεν ήθελε να μείνει στη Γερμανία, θα επέστρεφε γιατί είχε νοικιάσει και σπίτι στο χωριό. Νομίζω ότι περισσότερο τον ένοιαζε να μη χάσει εκείνη, παρά το παιδί», είπε ο κ. Αποστολίδης. 

 Μίλησε, τέλος, για ένα προμελετημένο έγκλημα, καθώς ο δράστης πυροβόλησε πρώτα πισώπλατα το μωρό με σκάγια για πουλιά, ώστε να πληγώσει την πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια άλλαξε σκάγια για αγριογούρουνα και πυροβόλησε κι εκείνη. 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ