Άννα Βίσση: Αποθέωσε on stage τη Λένα Ζευγαρά και έκανε δημόσια εξομολόγηση που συγκινεί

Μοναδικές στιγμές βίωσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στο Barbarella στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται με επιτυχία η Άννα Βίσση και το παρών της έδωσε, η Λένα Ζευγαρά.

Η μεγάλη κυρία του πενταγράμμου, στο άκουσμα ότι είναι εκεί η Λένα, δεν έχασε την ευκαιρία, να την καλέσει on stage, κάνοντας, μια σπουδαία εξομολόγηση για εκείνη και το ερμηνευτικό της ταλέντο. Δηλώνοντας δημοσίως, μεγάλη θαυμάστριά της, αλλά και το πόσο την αγαπάει, έδωσε το μικρόφωνο στην Λένα Ζευγαρά, όπου αφού υποκλίθηκε με σεβασμό σε εκείνη, στη συνέχεια, ξεσήκωσε το κατάμεστο κόσμου μαγαζί, με το «Αμάρτησε μαζί μου και Έλα», με την Άννα Βίσση, να επιδίδεται στον ρυθμό του τσιφτετελιού!

«Μήπως, αμάρτησε μαζί μου και έλα; Μήπως να ανέβει η Λένα Ζευγαρά στη σκηνή; Αγαπημένη μου, σε αγαπώ, σε λατρεύω, και σε γουστάρω αφόρητα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Άννας Βίσση για τη Λένα Ζευγαρά, με την σειρά της να την ευχαριστεί συγκινημένη, και να ανταποδίδει, τον σεβασμό και την αγάπη της!

Η Λένα Ζευγαρά, που διανύει την καλύτερη καλλιτεχνική της περίοδο, με το live tour της σε Ελλάδα και εξωτερικό, να σαρώνει, αλλά και με το νέο της τραγούδι «Όλα τα Αγάπησα» που κυκλοφόρησε από την Panik Platinum, να ξεπερνάει το 1.000. 000 προβολές μέσα σε τρεις εβδομάδες, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για τις νυχτερινές της εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, απογείωσε με τις επιτυχίες της, την Άννα Βίσση και τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου!

Δείτε εδώ το βίντεο:

 




πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ