Άδωνις Γεωργιάδης: Η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική

Η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική, δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Δεν είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί, είναι αποκρουστικό, το χειρότερο. Για αυτό στην αρχή το πήρα λίγο αψήφιστα, γιατί λέω δεν θα πιστέψει κανείς για εμένα ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Κι όμως η λάσπη δούλεψε πολύ

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε για… όλους και για όλα.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στην Ναταλία Γερμανού. Ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου.

 «Αυτό ξεκίνησε από ένα παρακμιακό σάιτ. Μου το έστειλαν από το Γραφείο Τύπου κι ήμουν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι με τον Αμερικανό πρέσβη εκείνη την ώρα. Το είδα και δεν έδωσα την παραμικρή σημασία γιατί ήταν από ένα σάιτ τόσο ασήμαντο κι ένα θέμα τόσο εξωφρενικό. Τις επόμενες δύο ημέρες ήταν πρώτο trend στο Twitter, κυρίως από τους πολιτικούς μου αντιπάλους, που όχι μόνο υιοθέτησαν το δημοσίευμα αλλά το φούσκωσαν με διάφορους τρόπους» ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να μιλήσω, μίλησε κι η Ευγενία και το μαζέψαμε και σταμάτησε. Για άλλη μια φορά συνειδητοποίησα πόσο εύκολη είναι στην εποχή μας η ανθρωποφαγία. Η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική, δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Δεν είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί, είναι αποκρουστικό, το χειρότερο. Για αυτό στην αρχή το πήρα λίγο αψήφιστα, γιατί λέω δεν θα πιστέψει κανείς για εμένα ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Κι όμως η λάσπη δούλεψε πολύ» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με προσβάλλει, όταν με αποκαλούν ακροδεξιό, γιατί ποτέ δεν ήμουν

Το όνομά του έχει συνδεθεί από ορισμένη μερίδα πολιτών με το ακροδεξιό φάσμα της κομματικής «βεντάλιας» ωστόσο ο ίδιος δηλώνει πως κάτι τέτοιο τον θίγει σαν προσωπικότητα.

«Δεν το πολυλένε πια. Μόνο κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ με αποκαλούν ακροδεξιό. Με προσβάλλει, γιατί ποτέ δεν ήμουν. Αυτά είναι λάσπες της πολιτικής, όποιος πάει κόντρα στην Αριστερά δέχεται λάσπη. Εγώ έχω ποτέ προσβάλει πολιτικό μου αντίπαλο; Εγώ είμαι θύμα της βίας, μου έχουν κάψει τα μαγαζιά μου 20 φορές. Ακούω ότι είμαι χουντικός, που δεν είμαι».

Η παρουσιάστρια έβαλε και στο τραπέζι τα viral βιντεάκια της σελίδας Luben που έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα μία ιδιαίτερη… «συμπάθεια» στον πολιτικό της ΝΔ.

«Το Luben είναι ένα από τα βασικά εργαλεία του ΣΥΡΙΖα στο διαδίκτυο» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ