Κατερίνα Διδασκάλου: Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου εδώ και 7 χρόνια

Την αποκάλυψη πως τα τελευταία επτά χρόνια φιλοξενεί στο σπίτι της έναν άστεγο συμπολίτη μας πραγματοποίησε η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Διδασκάλου.

 

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την συναναστροφή της με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τη σχέση, που ανέπτυξαν με τα χρόνια.

«Μένω τα τελευταία 15 χρόνια στην Ακρόπολη. Είναι γεμάτη η Ακρόπολη με άστεγους, παντού. Ο λόφος δε του Φιλοπάππου είναι γεμάτος. Ζουν οι άνθρωποι μέσα στο δάσος δίπλα στον φοβερό μας πολιτισμό», τόνισε η δημοφιλής ηθοποιός και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι για να φυλαχτούν από τη βροχή πηγαίνουν τα βράδια σε σπηλιές. Τέτοια ασύλληπτα πράγματα. Ο συγκεκριμένος κύριος μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τον είδα ποτέ ούτε μαστουρωμένο ούτε πιωμένο ούτε τίποτα τέτοιο. Φρόντιζε τέσσερα σκυλιά όταν τον γνώρισα και είχε πάντα κάτι να προσφέρει. Δεν ζητούσε ποτέ, δεν δεχόταν. Εκτός αν του πήγαινες φαγητό για τα σκυλιά ή για τον ίδιο. Χρήματα δεν δεχόταν ποτέ».

 
Ως προς το πώς κατέληξε να τον φιλοξενεί, η κα Διδασκάλου σημείωσε: «Σιγά σιγά άρχισε να μου κάνει μερεμέτια στο σπίτι και είδα ότι είναι ένας άνθρωπος που δίδαξε πολλά και σε μένα και στα παιδιά μου. Είναι μεγάλος άνθρωπος πλέον, 75 ετών. Είναι συνεχώς χαρούμενος αυτός ο άνθρωπος».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ