The Crown: Η βασίλισσα Ελισάβετ παρακολουθούσε τη σειρά αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός πρίγκιπας Φίλιππος

Η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται πως ήταν φανατική θαυμάστρια της τηλεοπτικής σειράς The Crown (Το Στέμμα).

Ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο ηθοποιός Ματ Σμιθ (Matt Smith), ο οποίος υποδύθηκε στη σειρά τον πρίγκιπα Φίλιππο στα νεανικά του χρόνια.

«Γνώρισα τον σημερινό βασιλιά Κάρολο [ΙΙΙ], του είπα ότι φοράει υπέροχα παπούτσια… και μετά συνάντησα τον Χάρι μια φορά στο πόλο», θυμάται ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Today».

 «Με πλησίασε και μου είπε “ο παππούς”, γιατί παρακολούθησε τη σειρά», πρόσθεσε. «Άκουσα ότι και η βασίλισσα την είχε παρακολουθήσει, ναι, και το έβλεπε την Κυριακή το βράδυ, προφανώς».

 «Ξέρω ότι ο Φίλιππος σίγουρα δεν [παρακολούθησε]», είπε ο Σμιθ για τον Δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο του 2021 πριν από τα 100α γενέθλιά του.

«Ένας φίλος μου κάθισε δίπλα του σε [ένα] δείπνο μια φορά και τον ρώτησε. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι ο Φίλιππος ρώτησε τον φίλο μου αν έκανε το “The Crown”», είπε.

 «Ο φίλος μου δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Στο τέλος του γεύματος είπε: “Φίλιππε, πρέπει να σε ρωτήσω, έχεις παρακολουθήσει το “The Crown”;. Και ο [Φίλιππος] προφανώς γύρισε προς το μέρος του [και του είπε]: “Μην είσαι γελοίος”».

Ο Σμιθ αποκάλυψε επίσης ότι γνώρισε και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ κάποια στιγμή στο παρελθόν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πόλο.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ