Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τον 4ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες, προκειμένου η Καλαμάτα να υποδεχθεί 22 χορωδίες και πάνω από 800 χορωδούς και συνοδούς, από 13 χώρες στο πλαίσιο του 4ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι την Κυριακή 25 του μήνα.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, της οργανωτικής ομάδας του Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς του Επιχείρησης «Φάρις», καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων, όπου έγινε ανασκόπηση του προγράμματος των εκδηλώσεων και αναλύθηκαν όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει και όσες απομένουν, αναφορικά με αυτό το Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών.

Επίσης, ο Δήμαρχος έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες, ώστε όλα να είναι εγκαίρως έτοιμα, προκειμένου ντόπιοι, επισκέπτες και τα μέλη των χορωδιών να απολαύσουν τη μεγάλη γιορτή της χορωδιακής μουσικής.

Σημειώνεται ότι ο 4ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. «Φάρις» σε συνεργασία με την Interkultur περιλαμβάνει Κονσέρτα Φιλίας στην Κεντρική Πλατεία, Διαγωνισμούς στο Μέγαρο Χορού και στην Εκκλησία των Ταξιαρχών, Κονσέρτο Gala, το Διαγωνισμό του Μεγάλου Βραβείου, την εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης, την παρέλαση των Χορωδιών και τη μαγική βραδιά της Τελετής Λήξης.

Υπενθυμίζεται ότι μέγας χορηγός του Φεστιβάλ είναι το Ίδρυμα Γεωργίου & Βικτωρίας Καρέλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ