Νίκος Τερζής – Νίκος Μωραΐτης: «Παράδεισος» Ερμηνεύει ο Θοδωρής Βουτσικάκης

Το τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών» του Alpha

Ο Νίκος Τερζής και ο Νίκος Μωραΐτης μας βάζουν στον πιο μελωδικό «Παράδεισο», μέσα από το τραγούδι τους που ερμηνεύει ο Θοδωρής Βουτσικάκης και αποτελεί το τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών».

Η σύνθεση του Νίκου Τερζή, οι στίχοι του Νίκου Μωραΐτη και η ερμηνεία του Θοδωρή Βουτσικάκη δημιουργούν μία ατμόσφαιρα μέσα από την οποία ξεδιπλώνεται ένα ιδιαίτερο βαλς, γεμάτο αρώματα του χθες και του σήμερα, που συναρπάζει από το πρώτο άκουσμα.

Ο «Παράδεισος» είναι το πρώτο από τα τραγούδια που θα γράψουν ο Νίκος Τερζής και ο Νίκος Μωραΐτης για το soundtrack της σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών», τα οποία θα ερμηνεύσουν γνωστοί κι αγαπημένοι καλλιτέχνες και θα κυκλοφορήσουν από την Panik Oxygen.

Η σειρά «Ο Παράδεισος Των Κυριών» του Alpha, που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00, είναι μία μεγάλη και πλούσια παραγωγή της JK Productions – Καραγιάννης, με λαμπερούς πρωταγωνιστέςυπέροχα σκηνικά και κουστούμια, η οποία μεταφέρει τον θεατή σε μία ιστορία ανατροπών, με φόντο την αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60.

Δείτε το lyric video:


πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ