Κατέρρευσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη – Να με περιμένει

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε λυγμούς στο τελευταίο αντίο στην σπουδαία Μάρθα Καραγιάννη.

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης τελέστηκε σήμερα η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να πει το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη ηθοποιό, που έφυγε από τη ζωή στα 83 της χρόνια.

Ανάμεσά τους η στενή της φίλη,  Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία, αφού φίλησε το φέρετρο, είπε: «Γεια σου Μαρθούλα».

«Και τι δεν έχω να θυμάμαι από την Μάρθα… Κάναμε όνειρα. Όνειρα μαζί, καθόμαστε, τρώγαμε και ονειρευόμαστε. Με γέλασε όμως γιατί έφυγε μόνη», είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Την τελευταία φορά δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά. Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Χαιρόταν και μου έσφυγγε το χέρι», θυμήθηκε.

Σε ερώτηση τι θα της έλεγε σαν τελευταίο «αντίο», η Ζωζώ Σαπουντζάκη απάντησε «Να με περιμένει», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως και εκείνη θέλει να αποτεφρωθεί όταν φύγει από τη ζωή: «Δεν ήξερα πως ήθελε να αποτεφρωθεί. Και εγώ έχω σχέδιο για εμένα όταν κάποια στιγμή φύγω να με πετάξουν στη θάλασσα στην Κινέτα. Θα θυμάμαι πολλά πράγματα από τη Μάρθα Καραγιάννη».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ