Θάνατος 52χρονου Κεραμεικός: Τον σκότωσαν στο ξύλο. Δεν τον πρόδωσε η καρδιά του

Στο σημείο που βρέθηκε νεκρός στο Γκάζι, ο χρόνος έχει σταματήσει στα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Όταν ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός με σπασμένα δόντια και κάταγμα γνάθου, χωρίς αρχικά να εντοπίζονται άλλα τραύματα που να οδηγούν σε δολοφονία. Τρία 24ωρα μετά, η ιατροδικαστική εξέταση έρχεται να δώσει νέα στοιχεία.

Ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή τονίζει στο Live News πως ο θάνατος οφείλεται σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, που μπορεί να προήλθε είτε από άγριο ξυλοδαρμό, είτε από πτώση μετά από παράσυρση και χτύπημα αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και έχουν ήδη στα χέρια τους μαρτυρίες, από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία ο 50χρονος πέθανε από παθολογικά αίτια, και οι έρευνες πλέον στρέφονται στο τι προηγήθηκε του θανάσιμου χτυπήματος.

Εκείνο το βράδυ ο 50χρονος διασκέδαζε σε κλαμπ της περιοχής και τα ξημερώματα εντοπίστηκε νεκρός στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζαγρέως από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας. Ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ με τους γιατρούς στο νοσοκομείο Γεννηματάς να μην μπορούν να τον επαναφέρουν.

Συγγενείς και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο Κωνσταντίνος δεν είναι πια κοντά τους. Πατέρας ενός παιδιού, υπάλληλος σε ιδιωτική εταιρεία, αγαπητός σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Στενοί συγγενείς και φίλοι εμφανίζονται πεπεισμένοι πως ο 50χρονος δέχτηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

Στο ίδιο σημείο, που εντοπίστηκε αιμόφυρτος ο 50χρονος, τα περιστατικά βίας είναι αλλεπάλληλα, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. Σε βίντεο ντοκουμέντο από μπαλκόνι κατοίκου της περιοχής, δύο γυναίκες διαπληκτίζονται έντονα στο σημείο της τραγωδίας. Και τότε ήταν ο5:00 το πρωί.

Στον καυγά μπαίνουν και άνδρες ενώ ειδοποιείται η αστυνομία, με συνολικά 15 άτομα να προσπαθούν να επαναφέρουν την ηρεμία.

Οι έρευνες για τον μυστηριώδη θάνατο του 50χρονο συνεχίζονται, με τους στενούς συγγενείς του, να περιμένουν τις επίσημες απαντήσεις.

Οι Αρχές είχαν υποπτευθεί εγκληματική ενέργεια
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου για τον θάνατο του 50χρονου στον Κεραμεικό: «Από την αρχή οι Αρχές είχα υποπτευθεί εγκληματική ενέργεια και γι’ αυτό η υπόθεση είχε ανατεθεί στο τμήμα των Ανθρωποκτονιών. Συμπλοκή στο δρόμο με διερχόμενο ή διερχόμενους βλέπει η Αστυνομία έξω από κατάστημα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά οι έρευνες προσανατολίστηκαν στο κατάστημα που βρισκόταν ο 50χρονος πριν την δολοφονία του, γιατί στο συγκεκριμένο κατάστημα του Κεραμεικού  έχουν καταγραφεί κι άλλες φορές περιστατικά ξυλοδαρμού και συμπλοκών σε παρελθόντα χρόνο.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ