Γκάζι: Ποιος ήταν ο 50χρονος που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου – Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Συνεχίζεται το μυστήριο με τον θάνατο του 50χρονου άνδρα στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/09). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 50χρονος ξυλοκοπήθηκε από ομάδα 4 ή 5 ατόμων, με αφορμή ένα πείραγμα σε γυναίκα. Μάλιστα, ο ίδιος εντοπίστηκε αιμόφυρτος στον δρόμο, στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζαγρέως, σε απόσταση αναπνοής από γνωστά νυχτερινά μαγαζιά. Ο ίδιος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Ποιος ήταν ο 50χρονος

Τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο 50χρονος, ο οποίος ήταν διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού, εντοπίστηκε στις 06.20 αιμόφυρτος χωρίς, ωστόσο, να φέρει τραύματα από αντικείμενο. Τελευταία στοιχεία από αστυνομικές πηγές, ωστόσο, αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο ανατροπής στην υπόθεση. Ο ιατροδικαστής εξετάζει την περίπτωση ο θάνατος του 50χρονου να ήταν αιφνίδιος και να προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Οι ίδιες πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι ο ξυλοδαρμός παραμένει το επικρατέστερο σενάριο, ωστόσο, το πόρισμα για τον θάνατο του ίδιου θα βγει αφότου εξεταστούν και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως. Δεν έχει ακόμα αποκλειστεί το ενδεχόμενο το τραύμα στο κεφάλι του 50χρονου να μην προήλθε από ξυλοδαρμό, αλλά μετά την πτώση του από τα παθολογικά αίτια που προκάλεσαν την ανακοπή καρδιάς. Επόμενο βήμα της έρευνας είναι να εξακριβωθεί εάν, εφόσον όντως υπέστη ανακοπή ο άνδρας, αυτή σχετίζεται με τον φερόμενο ξυλοδαρμό του ή οφείλεται σε άλλου τύπου, παθολογικά αίτια.

Μαρτυρία για άνδρα που κατέβηκε από μηχανή και τον χτύπησ

Όπως μετέδωσε νωρίτερα στο OPEN ο Γιάννης Ρήγος, το θύμα εντοπίστηκε από αστυνομικό, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και ειδοποίησε τις Αρχές. Το ασθενοφόρο έφτασε επί τόπου και μετέφερε τον 50χρονο στο νοσοκομείο, «Γεννηματάς», όπου μετά από λίγες ώρες υπέκυψε στα τραύματά του.

Γύρω από τον θάνατο του 50χρονου άνδρα αυτή τη στιγμή επικρατεί ένα μυστήριο, ενώ οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν το άτομα ή τα άτομα που τον χτύπησαν μέσα στον δρόμο και να ανακαλύψουν τα κίνητρα της επίθεσης.

Σύμφωνα με το OPEN, οι θεράποντες ιατροί σημειώνουν ότι τελικά το θύμα έφυγε από ανακοπή καρδιάς, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο τα δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι να προκάλεσαν αυτή την εξέλιξη.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, στα χέρια των Αρχών υπάρχει μαρτυρία, η οποία θεωρείται αξιόπιστη, σύμφωνα με την οποία, άνδρας πλησίασε με μηχανή των άνδρα κατέβηκε από αυτή και τον ξυλοκόπησε άγρια, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Αυτή τη στιγμή η Αστυνομία χτενίζει την περιοχή προκείμενου να δει από κάμερες παρακείμενων καταστημάτων αν πράγματι η επίθεση έγινε κατ΄ αυτόν τον τρόπο και αν αυτό ισχύει να δει την πορεία του μοτοσικλετιστή.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ