Πολυτεχνειούπολη: Θα κάρφωνε το κατσαβίδι στην καρωτίδα μου λέει η ανθυπαστυνόμος

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία της 35χρονης ανθυπαστυνόμου, η οποία, το πρωί της Τρίτης, βρέθηκε στην επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου και, μετά από μία συμπλοκή με 30χρονο κακοποιό, χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό της πιστόλι, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε.

Η ανθυπαστυνόμος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια, δίνοντας τη δική της εκδοχή για την τροπή που πήραν τα γεγονότα και εξηγώντας πώς έφτασε στο σημείο να τραβήξει όπλο καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο Αλβανός κακοποιός ήταν άοπλος και κρατούσε μόνο ένα κατσαβίδι.

«Προσπάθησα να διασφαλίσω την ασφάλεια όλων»
Η ίδια, λίγα 24ωρα μετά το περιστατικό, μίλησε στον Alpha και την εκπομπή Tlife για το πώς βίωσε την επίθεση που υποστηρίζει ότι δέχθηκε και γιατί πυροβόλησε τον δράστη.

«Αρχικά, πρέπει να πω ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Με πλησίασε την ώρα που πήγα να μπω στο αυτοκίνητο του συγγενή μου, που είχε έρθει στο σημείο για να με παραλάβει και ξαφνικά ακούω μια φωνή πίσω μου, να μου λέει »αυτό που φοράς είναι αλεξίσφαιρο;’.

»Χωρίς να σκεφτώ, γύρισα και τον ρώτησα, ‘ποιος είσαι και τι θέλεις;’ και χωρίς να απαντήσει τίποτα, σήκωσε γρήγορα το χέρι του και στόχευσε απευθείας στο λαιμό μου με το κατσαβίδι που κρατούσε.

»Σχεδόν ενστικτωδώς έβαλα το χέρι μου μπροστά και δέχτηκα εκεί το τρύπημα από το κατσαβίδι και γλίτωσα από ένα πιθανό χτύπημα στην καρωτίδα μου. Φαινόταν ότι εκεί στόχευε.

»Στη συνέχεια, προσπαθώντας να τον απωθήσω έκανα χρήση του όπλου μου, αλλά το μόνο που με ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή ήταν να μην υπάρχει κάποιος κοντά, γιατί ήμασταν σε πανεπιστημιακό χώρο, σε πρωινή ώρα και όλα ήταν πιθανά. Προσπάθησα να διασφαλίσω την ασφάλεια όλων και όχι μόνο τη δική μου», δήλωσε η αστυνομικός.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ