Το βράδυ της Κυριακής 31 Ιουλίου η Πύλος τραγούδησε και χόρεψε στους ρυθμούς της μοναδικής Τάμτα.

Ένα δίωρο live υψηλών προδιαγραφών μας παρουσίασε, η Τάμτα, το πιο ανατρεπτικό πρόσωπο της ελληνικής μουσικής σκηνής, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.

 

Η κατάμεστη κεντρική πλατεια της Πυλου μεταμορφώθηκε σε ένα πολύ μεγάλο πάρτι με ατέλειωτο κέφι και διασκέδαση. Οι θεατές που ήρθαν για να απολαύσουν την ΤΑΜΤΑ με την μπάντα της, διασκέδασαν μπροστά στο ειδικά διαμορφωμένο stage που είχε στηθεί, για αυτό το μοναδικό live που διοργάνωσε ο Δήμος Πύλου Νέστορος, ενώ κατάμεστα ήταν και τα μαγαζιά της πλατείας.

 

Η Τάμτα, το απόλυτο fashion icon με το ευρηματικό στυλ και την ασυναγώνιστη ερμηνευτική ικανότητα, συνεχίζει να μας παρουσιάζει ανατρεπτικά shows με ευρύ ρεπερτοριακό φασμα που φυσικά συμπεριλαμβάνει τις μεγαλύτερες pop επιτυχίες του παρελθόντος και του σήμερα. Απο το προγραμμα της δεν έλειπαν οι μεγαλύτερες επιτυχίες με το κοινό να τραγουδάει το πλατινένιο ¨Δεν είσαι εδώ”, τις μεγαλύτερες ηλικίες να αναπολούν με την, No1 στο Airplay, συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη “Εκδρομή” και τους νεότερους να ενθουσιάζονται με το νέο της τραγούδι “Pandora”, όπου αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει και το video clip.

Χορηγοί επικοινωνίας : Έμφασις 91.8 – Life fm 88 – EnterMessinia.gr – EnterMessinia TV 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ