Ο Αριστοφάνης στο δάσος των μύθων- Το πρώτο βιβλίου του Αναστάση Δεληγιάννη κυκλοφόρησε!

“Ο Αριστοφάνης στο δάσος των μύθων” του Αναστάσιου Δεληγιάννη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 24 γράμματα. Ο αγαπημένος και ταλαντούχος σκηνοθέτης και χορογράφος, στην πρώτη του λογοτεχνική απόπειρα, έγραψε ένα βιβλίο για παιδιά κι εφήβους, που κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μια όμορφη ιστορία εξελίσσεται μέσα σε ένα δάσος της αρχαίας Αθήνας! Ο μικρός μας ήρωας, ο έφηβος  Αριστοφάνης, μπλέκει σε περιπέτειες με μυθικά πλάσματα κι ανακαλύπτει τις αξίες της ζωής. Όρνιθες, Σφήκες και Νεφέλες είναι κάποιοι από τους μπελάδες που θα βρεθούν στο δρόμο του αλλά ποια θα είναι η Κυρά της Ειρήνης που θα τον βάλει να δώσει το μεγάλο του όρκο; Ποιος θεός του Ολύμπου θα τον βοηθήσει τελικά να βρει τις απαντήσεις που έψαχνε; Οι απαντήσεις, μέσα στις σελίδες του βιβλίου…

Ταξιδέψτε κι εσείς  μαζί με τον «Αριστοφάνη στο δάσος των Μύθων» κι ανακαλύψτε μαζί του σημαντικά μυστικά!

Ένα βιβλίο διδακτικό και διαδραστικό για παιδιά κι εφήβους, που σας φέρνει σε επαφή με τα σπουδαιότερα έργα του Αριστοφάνη! Μέσα από διάφορες καταστάσεις και προβληματισμούς του νέου Αριστοφάνη, ο αναγνώστης οδηγείται στην σκέψη τι θα έκανε αν ήταν κι αυτός στην ίδια θέση. Ένα εκπληκτικό βιβλίο που αποτελεί τον πιο ευφυή, ίσως, τρόπο για να μυηθούν (μικροί και μεγάλοι) στον κόσμο της αρχαιότητας και να την αγαπήσουν. Είναι από τις λίγες φορές που οι μεγαλύτερες ιδέες της ανθρωπότητας, συμπυκνώνονται σε ένα τόσο  μικρό βιβλίο.

Μέσα από ιστορικά στοιχεία και ενδιαφέρουσες πληροφορίες θα περιηγηθείτε με συντομία στον κόσμο της αρχαίας Ελλάδας, μαθαίνοντας για τη γλώσσα, τις διαλέκτους, αλλά και τις αρχές της ηθικής, της δημοκρατίας, του σεβασμού, της προσωπικής ελευθερίας και έκφρασης.

H ταυτότητα του βιβλίου:

ΣΕΙΡΑ: ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ (αρ. σειράς 361)

Τίτλος: Ο Αριστοφάνης στο δάσος των μύθων

Συγγραφέας: Αναστάσιος Δεληγιάννης

Εικονογράφηση: Κατερίνα Μηνογιάννη

Επιμέλεια: Μαρία Κατσουλάκου

Τόπος και Χρονολογία πρώτης έκδοσης:

Αθήνα, Ιούλιος 2022

ISBN: 978-6182-014-622

Σελίδες: 64

Διάσταση σελίδας: 15×23 cm

Γραμματοσειρά: Myriad Pro

Χαρτί: Γραφής 100gr

Εκδόσεις: 24γράμματα / Γιώργος Δαμιανός

Συντονίστρια έκδοσης: Καλλιόπη Αγραφιώτη

Διεύθυνση / Κεντρική Διάθεση:

Λεωφόρος Πεντέλης 77, Χαλάνδρι 152 34

Τηλ.: +30 210 612 70 74

Email: info@24grammata.com

Web site / e-shop: www. 24grammata.com

Copyright © 2022 24γράμματα

H γραφιστική επεξεργασία  έγινε στο ατελιέ γραφικών τεχνών  των εκδόσεων 24γράμματα

(Λεωφ. Πεντέλης 77, Χαλάνδρι, τηλ. 210 612.70.74)

Υπεύθ. ψηφιακής σελιδοποίησης: Κατερίνα Μηνογιάννη

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

 Ο Αναστάσιος Δεληγιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε χορό  στη σχολή της Αγγελικής Βορρέα. Αποφοίτησε από την Ανώτερη  Σχολή Χορού Γκες Μίχωφ – Δ.Ε.Τ. ΠΟ.Λ. στη Λάρισα. Σπούδασε  με υποτροφία στο Λονδίνο στο London Studio Centre στο τμήμα Musical Theater Performing Arts. Συνέχισε στη Μασαχουσέτη στο Jacobs Pillow με υποτροφία στο μιούζικαλ και θέατρο με  Proffesional Advancement Award  in Dance and Singing.

Ασχολείται ως musical coach με  την εκπαίδευση ηθοποιών, χορευτών και τραγουδιστών και έχει πλήθος μαθητών, των οποίων ανέλαβε  την προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις σε σχολές του Λονδίνου. Το 2011 ήταν χορογράφος, συντονιστής, stage manager και υπεύθυνος παρέλασης αθλητών στους  αγώνες Special Olympics που έγιναν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, στις  τελετές έναρξης και λήξης, σε σκηνοθεσία και εποπτεία Φωκά Ευαγγελινού. Έχει σκηνοθετήσει τα: «Σκρουτζ, the musical»’ και την καλοκαιρινή  περιοδεία «Πινόκιο».

Έχει χορογραφήσει τα έργα: «Η Παριζιάνα», «Το κλουβί με τις  Τρελές», «Σταχτοπούτα το μιούζικαλ» καθώς και στο Ηρώδειο την  παράσταση «Ο Καραγκιόζης και ο  μεγάλος ξεσηκωμός», μια παραγωγή του ιδρύματος ‘‘Το Σπίτι του  Ηθοποιού’’, σε σύμπραξη με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Από τη θεατρική σεζόν 2017 συνεργάζεται ως χορογράφος στην  Παιδική και Νεανική Σκηνή του θιάσου Αβάντι, σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κέλλυς Σταμουλάκη. Παλαιότερα υπήρξε καλλιτεχνικός  βοηθός και βοηθός χορογράφος  του κ. Φωκά Ευαγγελινού σε μιούζικαλ στο Παλλάς, το Badminton και σε  πολλά αθηναϊκά θέατρα.  «Ο Αριστοφάνης στο δάσος των μύθων» είναι το πρώτο του βιβλίο.

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία και online https://24grammata.com/product/69058/

Μπορείτε, ακόμα, να το παραγγείλετε και τηλεφωνικά  στο 210 612 70 74.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ