24χρονη single στο Νότιο Λονδίνο έγινε μαμά με κιτ γονιμοποίησης 30 λιρών που αγόρασε online

Μια single 24χρονη από το νότιο Λονδίνο έγινε μαμά μέσω σπερματέγχυσης που έκανε με ένα κιτ τεχνητής γονιμοποίησης 30 δολαρίων και το σπέρμα δότη που βρήκε online. Η Μπέιλι Ένις έμεινε έγκυος τον Οκτώβριο του 2021 και υποδέχτηκε τον μικρό Λορέντζο στις 2 Ιουλίου.

Κόντρα στις επικρίσεις γιατρών και ειδικών, η ίδια δηλώνει πως «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη» με την απόφασή της να γίνει μονογονέας και να αποκτήσει με αυτόν τον τρόπο το μωρό της.

«Κάνοντας το μωρό μόνη μου είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ. Το να είμαι μαμά είναι υπέροχο και νιώθω ευτυχής που αποφάσισα να το κάνω μόνη» παραδέχεται.

 «Ήθελα να γίνω μαμά από τότε που ήμουν έφηβη και ως λεσβία πάντα ήξερα πως θα έπρεπε αυτό να γίνει μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Δεν επιθυμώ να βρίσκομαι σε σχέση. Απλώς ήθελα ένα μωρό. Ο Λορέντζο είναι απίθανος και μου μοιάζει» προσθέτει.

Η Ένις ποστάρει το ταξίδι της μητρότητας σχεδόν καθημερινά στο TikTok.

Η σπερματέγχυση «δεν ήταν καθόλου αμήχανη» λέει η Μπέιλι, αποκαλύπτοντας πως αγόρασε ένα κιτ γονιμοποίησης από το ίντερνετ και στη συνέχεια κάλεσε τον δότη σπίτι της.

«Έφερε το σπέρμα του και έπειτα με βοήθησε να χρησιμοποιήσω το κιτ. Είχε αποστειρωμένα κυπελλάκια, σύριγγες, τεστ ωορρηξίας κι αυτό ήταν όλο».

Ο Λορέτζο γεννήθηκε 2.300 κιλά στις 2 Ιουλίου. «Είχα μερικές συσπάσεις λίγες ημέρες προτού πάω στο νοσοκομείο. Μετά ήρθε πολύ γρήγορα. Το έκανα όλο μόνη γιατί δεν είχα σύντροφο. Όταν τον είδα, ήταν πανέμορφος. Έχει τη μύτη μου, έχει μεγάλα μάτια σαν τα δικά μου και είναι καστανός και όλο γελάει».

«Ενημερώνω τον δότη. Ο Λορέντζο θα μάθει για τον δότη και θα μπορέσει να τον γνωρίσει, αν το θελήσει, σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του. Θα έχει και αδερφάκια όταν νιώσω έτοιμη. Νιώθω τόσο άνετα και χαρούμενη ως μόνη μαμά» δηλώνει η ίδια.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ